0888 05 76 75

Ремонт на Samsung A52s

Ремонт на Samsung A52s

Ремонт на Samsung A52s

Samsung A52s е пуснат на пазара през месец Август 2021г. Той разполага с 6.5- инчов дисплей, поддържа 5G връзка, работи под операционна систена Android 11 и има четворна камера отзад. При наличие на проблем с вашия телефон, не се колебайте да се свържете с нас. Ние от SN MOBILE предлагаме сервиз и ремонт на Samsung A52s. Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София. Работим и с куриерски фирми за цялата страна. По- долу сме изброили част от услугите, които предлагаме за този модел.

Смяна на стъкло на Samsung A52s

При моделите от тази серия е възможно смяна само на стъклото на дисплея. По този начин се намалява цената за ремонта и се запазва оригиналния дисплей и тъч, което при Samsung е изключително важно. Най-често ремонта отнема от 1 до 3 работни дни, в зависимост от натовареността на сервиза ни. За смяна на стъклото се използва специализирана апаратура.

Смяна на дисплей на Samsung A52s

При невъзможност да се смени само стъклото, има петна по екрана или не работи тъча, може да се смени целия дисплей. Ние от Сервиз за телефони SN MOBILE предлагаме само оригинални дисплеи за Samsung. Смяната отнема около 2 работни дни. Ние разполагаме с широка гама от налични резервни части, което ни позволява да извършим ремонта и в рамките на няколко часа.

Смяна на батерия на Samsung A52s

Батерията на Samsung A52s е с капацитет от 4500 mAh, което е напълно достатъчно за цял ден използване на устройството. Разбира се, след време може да се наложи смяна на батерията. Тя е вградена и за да се смени е нужно професионално оборудване и технически умения. При нараняване на целостта на батерията има риск от възпламеняване. Това може да доведе до унищожаване на компоненти, както и на цялото устройство. Не го правете вкъщи. Доверете се на специалистите. Ние ще я подменим за вас с нова. Батериите, които използваме са само оригинални.

Смяна на стъкло на камера на Samsung A52s

Често срещан ремонт в нашия сервиз е смяна на стъклото на камерата. При изпускане се случва да се счупи. След извършване на пълен тест на камерата и се установи, че няма повреди по нея се сменя само стъклото. Най-често това се извършва в рамките на няколко часа.

Ремонт на букса за зареждане на Samsung A52s

Това също е много често срещан ремонт поради причината, че телефона се зарежда всеки ден. Това натоварване износва порта за зареждане и в повечето случаи след смяната му устройството зарежда и функционира нормално. В някой серии на Samsung се появява съобщение за влага в порта за зареждане. Това също е проблем, който можем да отстраним. В модели от серията “А” на Samsung се наблюдава и фабрични дефекти. Устройството спира да зарежда, но проблема не е в буксата за зареждане, а в компоненти на платката. Ние извършваме такъв вид ремонти.

Това са само част от най-честите ремонти свързани със Samsung A52s. При наличие на проблем с вашия телефон, не се колебайте да се свържете с нас.

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Ремонт на Samsung A72

Изкупуване на телефони

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!