0888 05 76 75

Ремонт на Samsung Galaxy A55 5G

SN MOBILE > Ремонт на Samsung > Ремонт Samsung A серия > Ремонт на Samsung Galaxy A55 5G
Ремонт на Samsung Galaxy A55 5G

Ремонт на Samsung Galaxy A55 5G

Samsung А55 5G е пуснат на пазара през месец Март 2024 г. Той е оборудван с 6.6 инчов Super Amoled дисплей, който заема 85.8 % от предната част на устройството. Разполага с процесор Exynos 1480, който е изработен по 4nm технология. Ние от сервизен център SN MOBILE предлагаме услугата сервиз и ремонт на Samsung Galaxy A55 5G в град Бургас и град София.

В тази статия сме споменали най-честите ремонти, които извършваме на мобилни телефони Samsung, в това число и на модела Samsung Galaxy A55 5G.

Смяна на дисплей на Samsung Galaxy A55 5G.

Това е най-честия ремонт свързан с мобилните телефони от всички марки. В нашия сервиз за телефони разполагаме с широка гама налични оригинални части за телефони Самсунг, в това число и оригинален дисплей за Samsung Galaxy A55 5G. Нашия екип е специализиран в този вид ремонт с повече от 10 години опит. Разполагаме и с нужното професионално оборудване за подмяната на оригинален дисплей за Samsung A55 5G. Срока за такъв вид ремонт е от няколко часа/при наличност на резервната част/ до 2 работни дни в зависимост от натовареността на сервиза ни.

Подмяна на батерия на Samsung A55 5G

Батерията на този телефони е литиево-йонна с капацитет от 5000 mAh. След дълготрайна употреба, издръжливостта й намалява и се налага подмяна. Батерията е консуматив, който е желателно да се сменя в период от 1 година в зависимост от използването и циклите на зареждане. Ние от SN MOBILE предлагаме смяна на батерия на Samsung A55 5G с оригинална. Не предлагаме заместители, защото държим на качеството и нашите клиенти.

Ремонт на Samsung Galaxy A55 5G. Смяна на заден панел

Samsung A55 5G се предлага в 4 различни цвята. Цветовете са нанесени върху стъклен капак, който при изпускане или натиск върху телефона може да се счупи лесно. Не се притеснявайте. Ние извършваме такъв вид ремонт и смяна на заден капак на Samsung ежедневно. Ще върнем блясъка му отново.

Смяна на стъкло на камера или смяна на камера

Много често в сервиза ни постъпват мобилни телефони със счупени стъкла на камерата. Ако това се случи и на вашия телефон е желателно стъклото да се смени колкото се може по-рано, защото лещата на камерата остава незащитена и е много възможно тя да се повреди от прах, мръсотия и счупените стъкла. Не отлагайте това, защото ще се наложи да сменяте цялата камера вместо само стъклото. При изпускане на телефона много често се повреждат лещите и се появяват черни петна по камерите. Това в 99% от случаите не е защото лещата е замърсена или защото счупеното стъкло на камерата не е премахнато. Това е се получава от вътрешно увреждане на лещата на камерата и решението е смяна на цялата камера.

Следващата услуга, която предлагаме е:

Смяна или ремонт на букса за зареждане.

Телефона разполага с порт за зареждане Type-c. Това е вече единен стандарт въведен от Европейския съюз. Този порт или букса за зареждане може често да се замърси, да не намокри или да се повреди, защото се използва всеки ден. Механично ние вкарваме и изкарваме кабела за зареждане и това е предпоставка за появата на повреди. Ние разполагаме с оригинални модули за зареждане и предлагаме тяхната смяна. На тези модули има и други компоненти, като например, микрофон, антени, конектори и т.н. Поради тази причина е желателно този модул да бъде заменен с оригинален такъв, по този начин ще сте сигурни че всички други компоненти по него ще работят коректно.

За този модел мобилен телефон предлагаме още:

Смяна на слушалка, преинсталиране, премахване на пароли и акаунти, поставяне на стъклени протектори, продажба на оригинални зарядни, смяна на сим държач, ремонт и смяна на дънна платка, смяна на конектори и много други.

Също изкупуваме и такива модели за части.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Ремонт на лаптопи

Ремонт на PlayStation

Курс за сервизен техник

Позвъни сега!