Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75
SAMSUNG Galaxy A10

SAMSUNG Galaxy A10 review

Samsung непрестанно залива пазара с нови модели от серия А/среден клас телефони с добри параметри на добра цена/.Телефона се предлага в три налични цветове-червен, черен и син.Този модел е оборудван с процесор Exynos 7884 с 2 GB RAM и 32GB вътрешна памет.Отзад е разположена единична 13-Мегапикселова камера, а отпред 5 –Мегапикселова камера.Батерията е с капацитет от 3400 mAh.Наскоро пуснатия модел Huawei Y6 2019 разполага със същите параметри на една и съща цена с Samsung A10.С разликата, че Huawei предлага тройна задна камера за сметка на единичната на Samsung.

1. Дизайн на Samsung A10

Телефона е направен изцяло от пластмаса и има завършен полиран ефект.Задният капак покрива и страните на телефона като няма нужда от среден борд, който да разделя предната от задната част.Усещането е, че е изключително конфортен и лесен за работа с една ръка.Отзад както споменахме е разположена камера, до нея е светкавицата, а долу се намира отвора за високоговорителя.Това създава лек проблем когато телефона е оставен по гръб, защото когато звъни се чува доста по-слабо отколкото трябва.

От дясната страна са разпиложени бутоните за увеличаване и намаляне на звука и копчето за включване на телефона.Бутона за увеличаване на звука е малко по-нагоре и трудно се достига с една ръка.Отляво в горната част е слота за сим картата, в която има 3 гнезда.2-те са за сим картите и едно има за карта памет, която максимум може да бъде 256 GB.В долната част е разположен micro usb порт за зареждане, а до него има 3.5мм жак за слушалки.

Samsung A10 стои доста добре в ръката, но лесно се замърсява и зацапва поради пластмасовият заден капак.

2. Дисплей

Samsung A10 e екипиран с 6.2 инчов TFT IPS дисплей с резолюция 720х1520 пиксела.Благодарение на големият дисплей, който обхваща 81.6 % от предната част, телефона изглежда удължен и не толкова широк.От Samsung наричат този дисплей „V”, защото в горната част има прорез, който прилича на латинската буква „V“.Благодарение на яркият дисплей можете да пишете или сърфирате дори и при директна слънчева светлина.

3. Софтуер

Samsung A10 работи с операционна система Android Pie.Taзи версия на Android се характеризира с бял фон в повечето менюта на телефона.Също така има инсталирана и опция за игри.Неприятното е, че се показват много реклами при стартиране на игри, което е дразнещо.

4. Камера

Телефона е оборудван с единична 13-мегапикселова камера отзад и 5-мегапикселова селфи камера отпред.В автоматичен режим снимките са добре цветово балансирани и нямат прекалено острота.HDR режима не предлага кой знае каква промяна от автоматичния режим на снимане.Задната камера позволява и двукратно оптично приближение.

Ако имате някакви проблеми с Вашето устройство можете да се свържете с нас- КОНТАКТИ

Ето и някои от ремонтите, които извършваме:

– Смяна на дисплей на Samsung A10

– Смяна на стъкло на Samsung A10

– Ремонт на букса за зареждане на Samsung A10

– Смяна на батерия на Samsung A10

– Ремонт на камера на Samsung A10

– Смяна на панел на Samsung A10

– Ремонт на платка на Samsung A10

– Преинсталиране на Samsung A10

– и много други.

Как да се свържете с нас:

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още: сервиз и ремонт на Samsung A50 изкупуване на телефони и таблети HUAWEI P30 PRO

Вашият коментар

Позвъни сега!