0888 05 76 75

Еволюцията на iPhone

SN MOBILE > Блог > Блог > Еволюцията на iPhone
Еволюцията на iPhone
Еволюцията на iPhone

Еволюцията на iPhone.

Когато съоснователя на Apple Стив Джобс представи пърият iPhone през 2007г., той го нарича „iPod, iPhone и устройство за интернет връзка“. 3 устройства в едно. Въпреки че, Стив Джобс е знаел, че iPhone ще промени света на комуникацията и достъпа до интернет, никой не е считал че това ще се случи с такъв замах. Първият iPhone поставя основите на модерните смарфони. Това е време, в което разполагаме с компютри в джобовете ни и с едно натискане на бутона можем да разберем отговора на всеки въпрос. Днес всичко което вършим, от начина по който работим, комуникираме, пазаруваме, пътуваме или управляваме финансите си, се осъществява благодарение на смарфона. Това е свързано и с еволюцията на iPhone.

Според Агенцията GSMA, повече от 5 милиарда души използват мобилни услуги. През 2019г., потребителите в САЩ прекарват повече време с мобилните устройства, отколкото гледайки телевизия. В следващите няколко параграфа ще Ви запознаем с еволюцията на iphone от 2007г. до днес. Оригиналният iPhone [2007] Първият iPhone им 3.5 инчов дисплей, 2MP камера и 16gb свободно пространство. Докато тези характеристики изглеждат бледи пред днешните супермощни смарфони, оригиналния iPhone поставя основите на стандартите на мобилните телефони.

 iPhone 3G[2008]

С новият iPhone 3G С пускането на пазара на новият iPhone 3G Apple въвежда нови функции и стандарти като GPS сензор за локация, поддръжка на 3G мрежа, и по-добра производителност. Но най-важното нововъведение е стартирането на Apple Store. Днес магазина на Епъл[Apple Store] приютява над 2 милиона приложения променяйки света и помагайки на компании да станат мултимилионни.

iPhone 3GS[2009]

 Подобрената версия на iPhone се нарича iPhone 3GS. Той излиза на пазара през 2009г. Првдлага както старите функции познати от iPhone 3G, така и подобрена камера, гласов контрол, и по-дълъг живот на батерията. Въвежда стандарти като cut, copy, paste и поддържането на мултимедийни съобщения.

iPhone 4 [2010]

 iPhone 4 има най-големата промяна във външния вид на устройството от както iphone излезе на пазара през 2007г. Телефона е по тънък, с по остри ръбове, в сравнвние със своите предшественици. Задния панел е изработен от стъкло, а рамката от алуминий. Првдлага също Retina дисплей, както и FaceTime обаждания. Това, че iphone 4 е бил добре приет не означава, че е имунизиран. Най-честите оплаквания са били от „разпадане“ на на обаждане по време на разговор.

iPhone 4S [2011]

iPhone 4S е представен през 2011г. Най-запомнящата функция, която въвежда Apple е гласовият асистент Siri. В днешно време Siri може да бъде открито във почти всички продукти на Apple, като се започне от чавовниците iWatch и се стигне до iMac.

iPhone 5 [2012]

iPhone 5 представлява още една голяма крачка в дизайна на iPhone. Apple увеличава размера на екрана и той вече е 4-инчов, за разлика от предшествениците си, които са 3.5-инчови. Тази стъпка е изключително важна, защото конкурентите като Samsung вече са с по-големи дисплеи. iPhone 5 е и първият смарфон, който има Lightning зарядна букса, която все още се използва в моделите на iPhone. Ако, имате въпроси или проблеми с вашият телефон можете да се свържете с нас. Ние предлагаме всякакъв вид сервиз и ремонт на iPhone 5.

iPhone 5s [2013]

iPhone 5s е първият мобилен телефон на Apple, който използва пръстов отпечатък вграден в Home бутона. Това остава запазена марка до въвеждане то на лицево отключване, по-изветно като Face ID, в моделите iPhone X през 2017г. Този начин за отключване на мобилния телефон е много по-удобен от конвенционалните начини като вписване на пик код. При наличие на проблем свързан с вашият мобилен телефон, не се колебайте да се свържете с нас. Ние предлагаме ремонт и сервиз за iPhone 5s.

 iPhone 5C [2013]

 От Apple рвшиха да пуснат на пазара същата година цветния iPhone 5C, който се позиционира като по-евтиният вариант на флагмана iPhone 5S. Идва в цветове като синьо, зелено, жълто, розово и е 100$ по-евтин от iPhone 5S. В сравнение iPhone 5C няма пръстов отпечатък, използва предното поколение процесор и има пластмасов корпус.

 iPhone 6 и iPhone 6 Plus [2014]

 Двата модела бележат още един значителен момент в историята на iPhone. Благодарение на iPhone 6 Plus компанията дава опция на клиентите да избират между по-малък екран [iPhone 6] и по-големият [iPhone 6 Plus]. Това е изключително важно поради факта, че конкурентните Android смарфони отдавна предлагат разнообразие от мобилни телефони с големи екрани.

 iPhone 6S и iPhone 6S Plus [2015]

Модела iPhone 6S основно е обновена версия на предшественика си iPhone 6. Добавени са нови функции като 3D Touch. Тя позволява по-бърз достъп до функции чрез натискане малко по-силно върху екрана на iPhone. В допълнение телефона е оборудван с по-бърз процесор и 12 MP камера. Ние от SN MOBILE извършваме ремонт на iPhone 6S и iPhone 6S Plus.

iPhone SE [2016]

 iPhone SE беше пуснат на пазара през 2016г. По-евтин вариант за потребителите, които търсят по-малък и бюджетен телефон, но с много добри характеристики. Разполага с 4-инчов дисплей, като по-старите модели iPhone 5 и iPhone 5s, но работи с по-добре от тях благодарение на процесора, който се ползва в iPhone 6s. Ние от Сервиз за мобилни телефони Бургас предлагаме ремонт и сервиз за iPhone SE.

iPhone 7 и iPhone 7 Plus [2016]

 В новите модели iPhone 7 и iPhone 7 Plus не се използва жак за слушалки. Разбира се свързването със старите модели слушалки, може да се използва порта за зареждане чрез преходник. Apple въвежда и новите безжични слушалки AirPods. iPhone не е първият производител на смартфони, който премахва жака за слушалките, но след премахването му в iPhone 7 то става стандарт. iPhone 7 Plus e и първият iPhone, в който се използват две камери отзад. Включен е и портретен режим на заснемане, благодарение на който фона зад обекта остава не фокусиран или с „боке“ ефект. Това е и първата серия на Apple, който предлагат защита от влага. Ние от Сервиз за телефони разполагаме с нужното оборудване и технически опит за да извършим 99% от проблемите с iPhone 7 и iPhone 7 Plus.

 iPhone 8 и iPhone 8 Plus [2017]

iPhone 8 и iPhone 8 Plus са едни ог първите телефони на пазара, които предлагаха безжично зареждане. Те също предлагат нов стъклен дизайн и заменят алуминиевия корпус, който Apple използва от iPhone 5.  Ние от GSM Сервиз Бургас предлагаме ремонт на тези два модела.

 iPhone X [2017]

 iPhone X беше пуснат на пазара заедно с iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Това е първият модел на Apple, който предлага от край до край Oled дисплей. Липсва и бутона в предната част на телефона. Използва се отключване с разпознаване на лицето – Face iD. Често се случва в нашият сервиз да идват за ремонт на Face iD телефони iPhone X. Ние се справяме и с този проблем.

iPhone XS и iPhone XS MAX [2018]

 iPhone XS и iPhone XS MAX са наследниците на iPhone X, но с по-добър процесор, по-добра влагозащита и подобрена версия на портретен режим на камерата. Телвфоните не се различавам много видимо от предшественика си, но това ни насочва към посоката, която ще следва занапред Apple. В нашият сервиз предлагаме всякакъв вид ремонт на iPhone.

iPhone XR [2018]

 Apple пусна iPhone XR през същата година, през която бяха пуснати и iPhone XS и iPhone XS MAX. Телефона се предлага в няколко ярки цветове и е 250$ по-евтин от iPhone XS. По този начин iPhone XR се позиционира в средният клас телефони. Но липсват OLED дисплеят и двойната камера като при iPhone XS.

iPhone 11 [2019]

 iPhone 11 е новият наследник на iPhone XR с подобна цена и различни цветове. Разполага с нова двойна задна камера с ултра-широкоъгълен сензор. Поддържа също нощен режим на заснемане и висока резолюция селфи камера.

 iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max [2019]

Това са първите модели на Apple, които са оборудвани с тройна задна камера. Широкоъгълен сензор, ултра-широкоъгълен сензор и телефото лента. По време на презентацията на новият модел през Септември, той беше представен като най-добрият телвфон за мобилна фотография и видеозаснемане.

Еволюцията на IPhone.

При наличие на някакъв проблем с вашият iPhone, не се колебайте да се свържете с нашият екип. Ние разполагаме с нужното оборудване и опит да отстраним 99% от проблемите свързани с мобилни телефони iPhone.

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Ремонт на iPhone 8

Смяна на батерия на iPhone X

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!