0888 05 76 75

4 начина да поправите счупен дисплей

SN MOBILE > Блог > Блог > 4 начина да поправите счупен дисплей
4 начина да поправите счупен дисплей
счупен дисплей

Какво да правя при счупен дисплей на мобилен телефон?

Телефона ви има счупен дисплей? Случва се и на най-добрите сред нас. Добрата новина e, че не е задължително да се насочвате към магазина за техника, за да си купите нов. Най-доброто нещо, което може да направите е да го занесете на ремонт моментално след като се е случила ситуацията. Едно единствено пропукване може да влоши нещата и с течение на времето и да доведе до напълно упропастен екран.

Може ли да се ползва така телефона – със счупен екран?

 С течение на времето счупването това може да окаже влияние върху функционалността и използваемостта на телефона. А и дори само от визуална гледна точка не изглежда красиво. За да предпазите себе си и устройството си е препоръчително да му сложите протектор докато не дойде момент екранът да бъде поправен от специалист.

Ето няколко начина как можете да реагирате при счупен екран на телефона ви:

1. Направи си сам

В множество видеа в YouTube има подробни обяснения и „мини-курсове“ как да поправите не само телефони, а голям набор от устройства. В някои дори са упоменати конкретните места, от където можете да си закупите комплект инструменти за поправка на телефони, таблети и дребна техника. В зависимост от модела и марката, които сте се насочили да поправяте, цената обаче може да ви излезе доста солена– до над 200 лв! Понякога дори май е по-разумно да се насочите към изцяло нов телефон. Помислете дали си струва да се впускате в тази огромна разправия и да вложите усилия за нещо, което вероятно не сте правили преди до този момент и не знаете дали ще се справите подобаващо.

2. Възползвайте се от услугите на сервиз за телефони

Това би бил най-добрият съвет, който бихте могли да получите, а и най-разумното нещо, което да направите. Ние в GSM сервиз Бургас можем да потвърдим, че това е един от най-честите проблеми, с които се сблъскваме. Именно поради тази причина, а и за да бъдем максимално бързи в услугите си, ние разполагаме с голям набор от части и компоненти на склад. Това ни помага когато имаме клиент с телефон за смяна на дисплей и можем да сме готови в рамките само на няколко часа.

3. Поискайте съдействие от мобилния оператор / компанията производител

Ако счупите дисплея на телефона си в гаранционен период, вероятно може и да се възползвате от гаранцията на самия продукт, която обикновенно е 24 месеца. За колко време обаче ще останете без любимия си телефон, е мистерия. Тъй като сервизите, които работят с мобилните оператори в България са повече от пренатоварени и понякога простичък ремонт би отнел месец. Също така, не забравяйте, че производители като Apple и Samsung не покриват гаранционно такива инциденти.

4. Ако нищо друго не проработи, заложете го в заложна къща или го продайте за части

Не е най-приятния изход от такава ситуация, но е някакъв начин, по който да успеете да вземете поне малка сума за телефона си, отколкото нищо.

Ако имате счупен дисплей на телефона си, не се колебайте да се свържете с нашият сервиз за телефони!!!

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

вижте още:

изкупуване на телефони и таблети
Смяна на дисплей/стъкло

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!