0888 05 76 75

Сервиз за Xiaomi redmi note 8t

SN MOBILE > Ремонт на Xiaomi > Сервиз за Xiaomi redmi note 8t
Сервиз за Xiaomi redmi note 8t

Ремонт на Xiaomi redmi note 8t в град Бургас

Xiaomi redmi note 8t e пуснат на пазара през Ноември 2019г. Той е с тегло 200гр. и размери 161.1х75.4х8.6мм. Телефона има 3 хардуерни варианта, както следва – 32GB 3GB RAM, 64GB 4GB RAM, 128GB 4GB RAM. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата ремонт и сервиз за Xiaomi redmi note 8t в град Бургас.

Смяна на дисплей на Xiaomi redmi note 8t

Смяна на стъкло на дисплей на Xiaomi redmi note 8t

Дисплеят на Xiaomi redmi note 8t е 6.3-инчов и заема 80.2% от предната част на устройството. Има защита на предното стъкло Corning Gorilla Glass 5, въпреки това се случва дисплеят на Xiaomi redmi note 8t да се счупи или пропука. Ако това се случи, ние можем да извършим смяна на дисплей на Xiaomi redmi note 8t. Това се извършва със специализирано оборудване за гарантиране на високо качество на услугата.

Смяна на камера на Xiaomi note 8t

Камерата на Xiaomi note 8t четворна с 4 сензора. Първият е 48MP широкоъгълен, вторият е 8МР ултра широкоъгълен, третият е 2МР сензор за Макро снимки и четвъртият е 2МР сензор за дълбочина на снимките. При повреда на камерата на Xiaomi redmi note 8t ние от Сервиз за телефони в град Бургас можем да ви помогнем, като извършим ремонт на камера на Xiaomi redmi note 8t или я подменим с нова.

Смяна на слушалка на Xiaomi redmi note 8t

Без значение дали слушалката е замърсена, чува се лошо или въобще не работи, нашият екип от SN MOBILE ще извърши смяна или ремонт на слушалка на Xiaomi redmi note 8t.

Смяна на букса за зареждане на Xiaomi redmi note 8t

Буксата за зареждане на Xiaomi redmi note 8t е type-c. Това са последно поколение букси за зареждане, който се монтиран на почти всички нови смартфони от средния и по-високия ценови клас. Ако имате проблем с буксата за зареждане на Xiaomi redmi note 8t можете да се свържете с нас за да отстраним повредата. Ще бъде извършена диагностика от наш специалист и ако се налага ще бъде сменена буксата на Xiaomi redmi note 8t.

Смяна на батерия на Xiaomi redmi note 8t

Батерията на Xiaomi redmi note 8t e с капацитет 4000мАh и поддържа супер бързо зареждане на 18W. В днешно време е все по-трудно батерията на телефона да издържи повече от ден, поради натовареното използване на устройството, големината на дисплеите и използването на мобилен интернет. При наличие на проблем с батерията на Xiaomi redmi note 8t можете да се свържете с нас за безплатни консултация. Най-честите симптоми, че е време да смените батерията на Xiaomi redmi note 8t са:

 • Батерията на Xiaomi redmi note 8t се изтощава много бързо.
 • Батерията на Xiaomi redmi note 8t е подута.
 • По време на работа, Xiaomi redmi note 8t се изключва.
 • Xiaomi redmi note 8t зарежда много бавно.

Ремонт или смяна на платка на Xiaomi redmi note 8t

Ако сте намокрили телефона си или има наличен друг проблем с платката, можете да донесете устройството си в нашият сервиз за телефони в град Бургас. Нашите техници ще извършат собствена диагностика и ще ви предложат най-правилният вариант – смяна на платка на Xiaomi redmi note 8t или ремонт на платка на Xiaomi redmi note 8t.

Почистване след намокряне на Xiaomi redmi note 8t

При наличие на непочистена влага в Xiaomi redmi note 8t се получава корозия. Първоначално е възможно да не създава проблеми, но след известно време често се появяват усложнения с правилната работа на телефона. В нашият сервиз в град Бургас използваме Немска ултразвукова вана за перфектно почистване на мокрен Xiaomi redmi note 8t. Ако сте намокрили Xiaomi redmi note 8t можете да се свържете с нас.

Преинсталиране на софтуер на Xiaomi redmi note 8t

Xiaomi redmi note 8t излиза на пазара с операционна система Android 9.0. При наличие на вируси, телефона не може да се включи и показва само логото на Xiaomi. В нашият сервиз предлагаме услугата преинсталация на софтуер на Xiaomi redmi note 8t.

Премахване на Google акаунт или Xiaomi акаунт на Xiaomi redmi note 8t

Ако сте си забравили паролата на екрана, паролата на Google акаунта или на Xiaomi акаунта можете да донесете устройството си в нашият сервиз и ние ще премахнем всякакъв вид заключване. Предлагаме следните услуги:

 • отключване след забравена парола на екрана на Xiaomi redmi note 8t
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi redmi note 8t
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi redmi note 8t
 • Премахване на защитен код на Xiaomi redmi note 8t
 • Прехвърляне на информация на Xiaomi redmi note 8t
 • Смяна на ROM на Xiaomi redmi note 8t
 • Разкодиране на Xiaomi redmi note 8t

Смяна на задно стъкло/капак на Xiaomi redmi note 8t

При изтърване е възможно да счупите задният капак на телефона. Нашият сервиз предлага услугата смяна на задно стъкло на Xiaomi redmi note 8t. Смяната се извършва със специализирана апаратура, благодарение на която ремонта е с нужното качество.

При наличие на други проблеми с Xiaomi redmi note 8t не се колебайте да се свържете с нашият сервиз за телефони в град Бургас. Нашите консултанти ще Ви дадат правилните отговори и начините за ремонт на Xiaomi redmi note 8t.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Вижте още:

Сервиз за Xiaomi Note 10

Сервиз за Huawei Honor 20 lite

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!