0888 05 76 75

Сервиз и ремонт на Xiaomi Note 10

SN MOBILE > Ремонт на Xiaomi > Сервиз и ремонт на Xiaomi Note 10
Сервиз и ремонт на Xiaomi Note 10

Ремонт на Xiaomi Note 10 в град Бургас

Най-новият флагман на един от най-големите производители на смартфони Xiaomi е вече на пазара. Става въпрос за Xiaomi note 10. Той беше пуснат месец ноември 2019г. и в рамките на няколко седмици стана един от най-обсъжданите телефони през 2019г.
Устройството се предлага с 6GB оперативна памет и 128GB място за съхранение на информация. Процесора е осемядрен Snapdragon 730G. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата сервиз и ремонт на Xiaomi Note 10 в град Бургас.

По-долу ще дадем малко повече информация за устройството и какви видове ремонти и сервиз предлагаме за Xiaomi note 10.

Смяна на дисплей на Xiaomi Note 10

Смяна на стъкло на Xiaomi Note 10

Дисплея на Xiaomi note 10 е 6.47 инчов AMOLED дисплей с резолюция 1080х2340 пиксела и заема 87.8% от предната част на телефона. Екрана поддържа HDR10. Стъклото на дисплея е защитено с Gorilla Glass 5. Ако въпреки това, счупите стъклото на дисплея на Xiaomi note 10 не се притеснявайте, ние ще го сменим и ще върнем отново блясъка му.

Смяна на батерия на Xiaomi Note 10

Батерията на Xiaomi note 10 е с капацитет 5260 mAh и поддържа супер бързо зареждане благодарение на 30W зарядно, което позволява да заредите телефона до 58% за 30 мин. и до 100% за 65 мин. Ние от Сервиз за телефони Бургас предлагаме смяна на батерия на Xiaomi note 10. След извършването на смяна на батерия е желателно телефона да бъде зареден 2 пъти по 12 часа.

Смяна или ремонт на камера на Xiaomi Note 10

Xiaomi note 10 е оборудван с 5 камери от задната част на телефона и една камера отпред за селфи снимки. Основната камера е 108MP с лазерно фокусиране. Втората е 12MP телефото с 2 пъти оптично приближение. Третата е 5MP телефото с 5-кратно оптично приближение. След това следва 20MP ултра широкоъгълна камера с лазерен автоматичен фокус. И последната камера на Xiaomi note 10 е 2MP макро камера, която прави изключителни снимки в близък план. Резолюцията на видео заснемане може да бъде 2160p@30fps, 1080p@30/60/120/240fps и 720p@960fps. Селфи камерата е 32MP широкоъгълна с опция за HDR и заснемане на видео 1080p@30fps.
При наличие на проблем свързан с камерата на Xiaomi note 10 не се колебайте да се свържете с нашият екип от професионалисти.

Смяна на заден капак на Xiaomi Note 10

Задния капак на Xiaomi note 10 е стъклен със закалено стъкло Gorilla Glass 5. Разбира се това не означава, че не може да бъде счупено. При неволно изтърване задния капак може да се напука. Ако това се случи ние можем да го сменим. Разполагаме с нужното оборудване за да извършим смяна на заден капак на Xiaomi note 10.

Смяна на слушалка или микрофон на Xiaomi Note 10

Основната цел на телефона е да се провеждат разговори. Затова е важно той да бъде в изправност и най-вече слушалката и микрофона. При наличие на проблем свързан със слушалката или микрофона на Xiaomi note 10, можете да донесете устройството си в нашия сервизен център и ние ще го отремонтираме в максимално кратък срок. Ние предлагаме услугата сервиз и ремонт на Xiaomi Note 10.

Смяна на букса за зареждане на Xiaomi Note 10

Буксата за зареждане на Xiaomi note 10 e type-c. При дълга употреба или често използване на телефона докато е свързан със зарядно, буксата за зареждане на Xiaomi note 10 може да бъде повредена. Има няколко симптома, благодарение на които можете да разберете дали буксата ви е за смяна:
– Телефона зарежда много бавно.
-Телефона се заражда само в определена позиция на зареждащия кабел.
-Xiaomi Note 10 не зарежда.
-Телефона няма връзка с компютър.

Без значение от повредата ние от SN MOBILE можем да отремонтираме или да сменим буксата за зареждане на Xiaomi note 10.

Профилактика на намокрен Xiaomi Note 10. Сервиз и ремонт на Xiaomi Note

Ако сте намокрили телефона си, ви съветваме да НЕ опитвате да го поправяте сами вкъщи, ако не сте професионалист, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.

Какво трябва да направите ако намокрите Xiaomi Note 10?
– Изключете устройството и извадете батерията, ако не е капсулована.
– Извадете SIM/micro SD карти. (ако има такива)
– Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
– НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно.
– Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони, защото всяка минута е важна при наличието на такъв проблем.

Други услуги, свързани с мобилни телефони Xiaomi Note 10

Освен за гореизброените услуги, за които можем да ви асистираме, в GSM Сервиз Бургас можем да ви помогнем също и с:

Разкодиране на Xiaomi Note 10 към мобилен оператор, смяна на протектор на стъкло на  Xiaomi Note 10 , смяна на корпус и панел на Хуауей, прехвърляне на информация, смяна на микрофони и говорители и други.

Най-честите модели телефони Xiaomi, на които извършваме диагностика, ремонт и профилактика в нашия сервиз са:

Xiaomi redmi 4, Xiaomi redmi 5, Xiaomi redmi 5, Xiaomi redmi 5 plus, Xiaomi redmi 6, Xiaomi redmi 6a, Xiaomi redmi 7, Xiaomi redmi 8, Xiaomi redmi 9, Xiaomi note 10, Xiaomi note 10 Pro, Xiaomi note 4, Xiaomi note 5A, Xiaomi note 6, Xiaomi note 6 Pro, Xiaomi note 8, Xiaomi note 8 Pro, Xiaomi note 9.

Често Задавани Въпроси от нашите клиенти относно Xiaomi мобилни телефони.

Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей/ смяна на батерия/ и други ремонти на Xiaomi телефони?

При наличност на необходимите части (дисплей, батерия, букса и др.) за конкретния модел на Xiaomi , ремонтът се извършва на същия ден. В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни.
Колко струва ремонт на Xiaomi (смяната на батерия, смяна на дисплей и др.)?

Цената за конкретния ремонт се определя след диагностика на устройството и тя зависи от модела му и какво трябва да бъде извършено като поправка. За точна цена направете запитване в контактната форма, позвънете ни или ни посетете на място в сервиза.
Давате ли гаранция за извършените ремонтни дейностви на телефони Xiaomi ?

• Ние от GSM Сервиз Бургас ви даваме един месец гаранция за качество за смяната на дисплей, смяна на батерия, както и за редица други ремонти за всички модели телефони Xiaomi.

В нашият сервиз можете да намерите и стъклен протектор за  Xiaomi Note 10, както и зарядно за  Xiaomi Note 10 -без значение дали Ви трябва само кабел за зареждане или цяло зарядно.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Ремонт на Huawei Nova 5t

Ремонт на Huawei Honor 20 Lite

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!