Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75

Смяна на стъкло на iPhone

Смяна на стъкло на iPhone
смяна на стъкло на iphone

Смяна на стъкло на iphone

Неволното изпускане на телефона на земята, може да бъде съпроводено с нарушаване на цялостта на вашето мобилно устройство, както при панела, така и при стъклото на дисплея. В зависимост от силата на удара, различни компоненти биха могли да бъдат разместени или повредени – както видимо, така и в сърцевината на устройството ви. При този тип щета на мобилните устройства, най-често може да пострада лицевата част на телефона, тъй като е най-чувствителна при изпускане или натиск. В някои ситуации може да се наложи само смяна на счупено стъкло или смяна на тъчскрийн, докато в други е наложително да се замени целият дисплеен панел. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на стъкло на iPhone. Сменя се само стъклото и се запазва оригиналния дисплей, което при iPhone e много важно !!!

В тази статия ще разгледаме най-често задаваните въпроси и как протича самият процес.

            Как да разберем дали е за смяна само стъклото или  целия дисплей?

При iPhone може да се смени само стъклото ,ако няма никакви поражения по дисплея/като жълти или черни петна по екрана,линии или ивици,изгорели пиксели или дисплей ,който няма никаква картина/.

Защо се сменя само стъклото, а не целият дисплеен модул?

Най-важната и съществена част при сменянето само на стъклото на телефона е , че се запазва оригиналният дисплей и неговата правилна функционалност. Стъклото има само защитна функция и по никакъв начин не оказва влияние на работата на тъчскрийна и на дисплея. При отстранено защитно стъкло тъчскрийна и дисплеят ви работят.

Как се извършва смяна на стъкло на iPhone?

Смяната на стъклото е доста сложен процес , който изисква нужното професионално оборудване, техническа подготовка, както и качествени материали. Смяната на стъклата се извършват по най-нова OCA технология, с която се правят фабричните дисплеи. Ето как протича самият процес:

1. Тестване от нашите техници дали дисплея е здрав и каква светлочуствителност както и чуствителност на допир има / особено при моделите с 3D TOUCH /  и дали няма поражения по него преди започване на процеса по сменяне на стъклото

2. Отлепяне на счупеното стъкло и рамката със специална машина

3. Сваляне на поларизиращият слой и почистване на дисплея

4. Тестване на тъча и дисплея

5. Залепяне на нова поларизация

6. Лепене на новото стъкло с рамката

7 . Поставяне в професионална гореща преса под налягане

8. Поставяне в специална барокамера за точно определен период от време според модела на телефона.

9. Финално сглобяване и тестване на телефона.

 

Къде можете да ни намерите?

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на аудио чип на Iphone 7

Смяна на букса за зареждане на iphone 6

Call Now ButtonПозвъни сега!
error: Content is protected !!