0888 05 76 75

Смяна на стъкло на iPhone

SN MOBILE > Блог > Блог > Смяна на стъкло на iPhone
Смяна на стъкло на iPhone
смяна на стъкло на iphone

Смяна на стъкло на iphone

Неволното изпускане на телефона на земята, може да бъде съпроводено с нарушаване на цялостта на вашето мобилно устройство, както при панела, така и при стъклото на дисплея. В зависимост от силата на удара, различни компоненти биха могли да бъдат разместени или повредени – както видимо, така и в сърцевината на устройството ви. При този тип щета на мобилните устройства, най-често може да пострада лицевата част на телефона, тъй като е най-чувствителна при изпускане или натиск. В някои ситуации може да се наложи само смяна на счупено стъкло или смяна на тъчскрийн, докато в други е наложително да се замени целият дисплеен панел. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на стъкло на iPhone. Сменя се само стъклото и се запазва оригиналния дисплей, което при iPhone e много важно !!!

В тази статия ще разгледаме най-често задаваните въпроси и как протича самият процес.

            Как да разберем дали е за смяна само стъклото или  целия дисплей?

При iPhone може да се смени само стъклото ,ако няма никакви поражения по дисплея/като жълти или черни петна по екрана,линии или ивици,изгорели пиксели или дисплей ,който няма никаква картина/.

Защо се сменя само стъклото, а не целият дисплеен модул?

Най-важната и съществена част при сменянето само на стъклото на телефона е , че се запазва оригиналният дисплей и неговата правилна функционалност. Стъклото има само защитна функция и по никакъв начин не оказва влияние на работата на тъчскрийна и на дисплея. При отстранено защитно стъкло тъчскрийна и дисплеят ви работят.

Как се извършва смяна на стъкло на iPhone?

Смяната на стъклото е доста сложен процес , който изисква нужното професионално оборудване, техническа подготовка, както и качествени материали. Смяната на стъклата се извършват по най-нова OCA технология, с която се правят фабричните дисплеи. Ето как протича самият процес:

1. Тестване от нашите техници дали дисплея е здрав и каква светлочуствителност както и чуствителност на допир има / особено при моделите с 3D TOUCH /  и дали няма поражения по него преди започване на процеса по сменяне на стъклото

2. Отлепяне на счупеното стъкло и рамката със специална машина

3. Сваляне на поларизиращият слой и почистване на дисплея

4. Тестване на тъча и дисплея

5. Залепяне на нова поларизация

6. Лепене на новото стъкло с рамката

7 . Поставяне в професионална гореща преса под налягане

8. Поставяне в специална барокамера за точно определен период от време според модела на телефона.

9. Финално сглобяване и тестване на телефона.

 

Къде можете да ни намерите?

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на аудио чип на Iphone 7

Смяна на букса за зареждане на iphone 6

Позвъни сега!