0888 05 76 75

Samsung Galaxy A10

SN MOBILE > Блог > Блог > Samsung Galaxy A10
Samsung Galaxy A10
samsung a10 repair

SAMSUNG Galaxy A10

Samsung непрестанно залива пазара с нови модели от серия А/среден клас телефони с добри параметри на добра цена/. Телефона се предлага в три налични цветове-червен, черен и син. Този модел е оборудван с процесор Exynos 7884 с 2 GB RAM и 32GB вътрешна памет. Отзад е разположена единична 13-Мегапикселова камера, а отпред 5 –Мегапикселова камера. Батерията е с капацитет от 3400 mAh. Наскоро пуснатия модел Huawei Y6 2019 разполага със същите параметри на една и съща цена с Samsung A10. С разликата, че Huawei предлага тройна задна камера за сметка на единичната на Samsung.

1. Дизайн на Samsung A10

Телефона е направен изцяло от пластмаса и има завършен полиран ефект. Задният капак покрива и страните на телефона като няма нужда от среден борд, който да разделя предната от задната част. Усещането е, че е изключително конфортен и лесен за работа с една ръка. Отзад както споменахме е разположена камера, до нея е светкавицата, а долу се намира отвора за високоговорителя. Това създава лек проблем когато телефона е оставен по гръб, защото когато звъни се чува доста по-слабо отколкото трябва.

От дясната страна са разпиложени бутоните за увеличаване и намаляне на звука и копчето за включване на телефона. Бутона за увеличаване на звука е малко по-нагоре и трудно се достига с една ръка. Отляво в горната част е слота за сим картата, в която има 3 гнезда. 2-те са за сим картите и едно има за карта памет, която максимум може да бъде 256 GB. В долната част е разположен micro usb порт за зареждане, а до него има 3.5мм жак за слушалки.

Samsung A10 стои доста добре в ръката, но лесно се замърсява и зацапва поради пластмасовият заден капак.

2. Дисплей

Samsung A10 e екипиран с 6.2 инчов TFT IPS дисплей с резолюция 720х1520 пиксела. Благодарение на големият дисплей, който обхваща 81.6 % от предната част, телефона изглежда удължен и не толкова широк. От Samsung наричат този дисплей „V”, защото в горната част има прорез, който прилича на латинската буква „V“. Благодарение на яркият дисплей можете да пишете или сърфирате дори и при директна слънчева светлина.

3. Софтуер

Samsung A10 работи с операционна система Android Pie. Taзи версия на Android се характеризира с бял фон в повечето менюта на телефона. Също така има инсталирана и опция за игри. Неприятното е, че се показват много реклами при стартиране на игри, което е дразнещо.

4. Камера

Телефона е оборудван с единична 13-мегапикселова камера отзад и 5-мегапикселова селфи камера отпред. В автоматичен режим снимките са добре цветово балансирани и нямат прекалено острота. HDR режима не предлага кой знае каква промяна от автоматичния режим на снимане. Задната камера позволява и двукратно оптично приближение.

Ако имате някакви проблеми с Вашето устройство можете да се свържете с нас- КОНТАКТИ

Ето и някои от ремонтите, които извършваме:

– Смяна на дисплей

– Смяна на стъкло

– Ремонт на букса за зареждане

– Смяна на батерия

– Ремонт на камера

– Смяна на панел

– Ремонт на платка

– Преинсталиране

– и много други.

Как да се свържете с нас:

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз за Samsung S10

Сервиз за Samsung S9

Call Now ButtonПозвъни сега!