0888 05 76 75

Смяна на стъкло на iphone 6

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Смяна на стъкло на iPhone > Смяна на стъкло на iphone 6
Смяна на стъкло на iphone 6

Смяна на стъкло на дисплей на iphone 6 в град Бургас по най-нова технология

 Стъклото на iphone 6 има само защитна функция. То предпазва да не бъде наранен тъчскрийна или дисплея на телефона. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на стъкло на iphone 6 в град Бургас.

Как да разберем дали е счупено само стъклото на iphone 6 или е повреден целият дисплей?

При наличие на пукнатини на екрана, които по никакъв начин не пречат на нормалната функционалност на телефона, на дисплея и на тъчскрийна, това означава, че е счупено само стъклото. За смяна на стъкло на дисплей на iphone 6 са нужни специализирани машини за сервиз и рециклиране на дисплеи. Ние от SN MOBILE разполагаме с нужното оборудване, екип от професионалисти в тази сфера и висококачествени материали за извършване на този вид услуга.

Какво става ако тъчскрийна на iphone 6 не работи или отчита грешно ?

При наличие на проблем с тъчскрийна на iphone 6, тряба да се смени целият дисплей, защото тъчскрийна на iphone 6 е част от дисплея. Същото се отнася и ако има поражения по дисплея като черни петна, изгорели пиксели, ивици по дисплея или изобщо не свети.

Каква е разликата от смяна на стъкло на дисплей на iphone 6 и смяна на цял дисплей с неоригинален?

Най-голямото предимство при смяна само на стъклото е , че се запазва оригиналния дисплей и тъчскрийн на вашият телефон. Тоест цветовете на екрана, чувствителността на тъчскрийна и качеството се запазват както преди да бъде счупен.

Колко време отнема смяна на стъкло на дисплей на iphone 6 ?

Най-често смяната отнема няколко часа. Това зависи от натовареността на сервиза ни. Но в повечето случай поръчката се изпълнява в рамките на работния ден.

Мога ли сам да си сменя стъклото на дисплея на iphone 6 ?

Не е желателно да се опитвате да смените стъклото на iphone 6 сами, защото е нужно професионално оборудване. Най-често след такива опити се поврежда дисплея и трябва да се смени целият дисплей.

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас!!

???? Често Задавани Въпроси от нашите клиенти относно iPhone 6 мобилни телефони

???? Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей / смяна на батерия /други ремонти на iPhone 6?

При наличност на необходимите части (дисплей, батерия, букса и др.) за конкретния модел на Apple, ремонтът се извършва на същия ден. В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни.

???? Отклчювате ли iCloud акаунти?

Едно от предимствата на iPhone устройствата е, че при пробив в сигурността, личните ви данни и информация не могат да бъдат достъпени, дори и чрез специален софтуер. От компанията са се погрижили за своите потребители, като са усигурили недежден начин да предпазят персоналните им детайли. Ние в GSM сервиз Бургас неведнъж сме получавали запитвания за отключване на icloud акаунти, но бихме искали да ви информираме, че ние в GSM сервиз Бургас НЕ извършваме тази услугa!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Сервиз Nokia 6.1 Plus

изкупуване на телефони и таблети

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!