0888 05 76 75

Ремонт на iPhone 12

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Ремонт на iPhone 12
ремонт на iPhone 12

Ремонт на iPhone 12 в Бургас

В SN MOBILE –  GSM Сервиз Бургас ще получите профисионална диагностика, профилактика и всички видове сервиз и ремонт на iPhone 12. Тъй като голям процент от нашите клиенти са собственици на iPhone телефони, сервизът ни подържа в наличност голям набор от оригинални части, аксесоари, дисплеи и компоненти за множество марки и модели телефони, в това число и всички модели на Айфон. Ние предлагаме сервиз и ремонт на iPhone 12 в град Бургас.

Ето и част от услугите, които предлагаме за iPhone 12:

Често задавани въпроси:

Колко време отнема ремонта?

В повечето случаи ремонта на iPhone 12 отнема 1-2 работни дни. В зависимост от това дали са налични резервните части и натовареността на сервиза ни.

Мога ли сам да си ремонтирам телефона?

Не е препоръчително! В последните модели на IPhone се използват компоненти, които много лесно могат да бъдат повредени ако нямате нужното оборудване и технически опит с ремонт на iPhone. Например сензорите за Face ID. Те са изкл/чително чувствителни дори и на статично електричество и могат лесно да бъдат повредени. Оставете ремонта на нас и се насладете на телефона си отново.

Какви части използвате?

Ние си партнираме с едни от най-големите вносители на части както в България така и извън нея. Затова имаме възможността да селектираме висококачествени резервни части. Предлагаме както оригинални части, така и високо качество заместители.

Колко струва ремонта на iPhone 12?

Ремонта на iPhone 12 се определя на база това какво части са използвани за извършването му. За безплатна консултация и актуална цена, можете да се свържете с нас.

Ремонтирате ли други устройства от марката iPhone?

Да! Ние специализираме в извънгаранционното обслужване на мобилни телефони, таблети, лаптопи и компютри. Без значение от марката!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Ремонт на iPhone X

Смяна на стъкло на дисплей на iPhone

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!