0888 05 76 75

Смяна дисплей на iPhone X

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Сервиз за iphone X > Смяна дисплей на iPhone X
Смяна дисплей на iPhone X

Смяна дисплей на iPhone X

iPhone X е оборудван с 5.8- инчов Super Retina OLED дисплей със 16 милиона цвята. Дисплеят е с резолюция 1125 х 2436 пиксела. Той заема 82.9 % от предната част на телефона. При наличие на проблем свързан с дисплеят на iPhone X не се колебайте да се свържете с нас. Ние от SN MOBILE предлагаме смяна на дисплей на iPhone X в град Бургас както и в град София.

За смяна само на стъкло на дисплей на iPhone X можете да прочетете тук – Смяна на стъкло на iPhone X

По-долу ще разгледаме най-честите въпроси, които ни задават нашите клиенти:

Мога ли сам да си сменя екрана на iPhone X?

Не е желателно! Ако нямате професионални умения свързани с ремонт на устройства Apple, не е желателно да извършвате смяна на счупен екран. Има голям риск при опит за ремонт от непрофесионалист да се повредят много други компоненти и това да оскъпи ремонта или да не може да бъде извършен такъв. Най-често се поврежда Face iD сензорите. Те са изключително чувствителни и лесно могат да бъдат повредени дори и от статично електричество при отваряне на телефона. Има много клипове как се сменя дисплей, но като се загледаме в клипа всичко става много лесно. Разбира се, това не е точно така. В действителност нещата не са толкова лесни. По- добре се доверете на професионалисти в този вид ремонт и си спестете доста главоболия.

Дисплей на iPhone X цена. Или колко струва смяна на счупен екран на iPhone X?

Цената се формира на база на това дали искате оригинален дисплей или високо качество копие дисплей. За актуална цена можете да се свържете с нас – КОНТАКТИ

Как да разбера, че е счупен дисплеят, а не само стъклото?

Има няколко симптома, които подсказват, че е повреден дисплея, а не само стъклото:

  • Дисплеят не свети
  • Няма никаква картина, но се чуват звуци и телефона работи
  • Тъчскрийна не работи
  • Има черни или маслени петна по екрана
  • Има ивици по екрана или жълти петна

Колко време отнема смяна на дисплей на iPhone X?

В нашият Сервиз за телефони поддържаме наличност на дисплеи за iPhone X. В повечето случаи ремонта отнема не повече от няколко часа в зависимост от натовареността на сервиза ни. Разбира се предлагаме и експресна услуга за смяна на счупен екран на iPhone X.

Извършвате ли други ремонти на iPhone X?

Да! Ние специализираме в извънгаранционен ремонт на всички модели iPhone. Без значение от проблема на устройството. Тук са част от ремонтите, които извършваме на iPhone X:

Може ли да ми смените дисплеят като използваме моя резервна част?

Да! Ако имате налична резервна част ние можем да я подменим. Имайте в предвид, че не даваме абсолютно никаква гаранция, когато частта е от вас. Без значение дали частта работи или не труда се заплаща!!!

Желателно е след смяна на дисплей на iPhone X да защитите устройството си като се монтира стъклен протектор и предпазен калъф. Попитайте наш сътрудник. Ние разполагаме с голямо разнообразие и наличности.

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Смяна на батерия на iPhone 8

Ремонт на iPhone 11 Pro Max

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!