0888 05 76 75

Смяна на батерия на iPhone 8

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Сервиз за iphone 8 > Смяна на батерия на iPhone 8
Смяна на батерия на iPhone 8

Смяна на батерия на iPhone 8

Батерията на iphone 8 е с капацитет 1821 mAh. Желателно е когато си вземете нов телефон, батерията да бъде зареждана 2 пъти по 12 часа. Ние от сервиз за телефони Бургас SN MOBILE предлагаме смяна на батерия на iPhone 8.

Как да разберем, че е време да се подмени батерията ?

  • Батерията се изтощава много бързо
  • Телефона се зарежда много време
  • Батерията е подута
  • Батерията пада от 100% директно на 60%
  • iphone 8 се изключва по време на ползване
  • iphone 8 отчита зарядно, но не се качват процентите на батерията
  • Батерията на iphone 8 показва 1% и не се зарежда / Това може да е проблем свързан също с платката на телефона/.

В новата операционна система на iPhone лесно можете да проверите дали вашата батерия е за смяна:

-Отивате в Setting >Battery>Battery Helath>Maximum Capacity> Ако е под 85% е за смяна или ако пише Service.

В нашият GSM Сервиз Бургас първо ще извършим диагностика на телефона и след това ако е необходимо ще преминем към смяна на батерия на iphone 8 !!!

Колко струва да се извърши услугата?

За актуална цена можете да се свържете с нашият екип. Ние не извършваме ремонт на батерии на мобилни телефони. Повредена батерия не се ремонтира. Сменя се с чисто нова. Ние използваме само чисто нови високо качество батерии!!!

Мога ли сам да извърша смяна на батерия?

Не Ви препоръчваме да извършвате смяна на вградена батерия на телефон ако не сте специалист. Има голям риск от повреда на компоненти и дори от възпламеняване на батерията!!!

Често се случва да настъпят допълнително повреди при опит за смяна от неспециалист, защото липсват умения, знания и оборудване.

Колко време отнема смяна на батерия?

Най-често ремонта отнема около 1-2 часа. Разбира се това зависи от натовареността на сервиза. Понякога ремонта отнема по-малко време. Разполагаме с налични батерии за iphone 8. Разбира се имаме и батерии за мобилни телефони за други модели iphone, както и за много други марки телефони. Партнираме си с едни от най-големите фирми доставчици на резервни части за мобилни телефони. Това ни помага да разполагаме и с батерии за китайски телефони. Предлагаме и смяна на батерия на таблет.

Предлагате ли смяна на батерия на други модели iphone?

Разбира се! Сменяме батерия на iPhone 8, но също и на iphone 5, смяна на батерия на iphone 5s, смяна на батерия на iphone SE, смяна на батерия на iphone 6, смяна на батерия на iphone 6s, смяна на батерия на iphone 6 Plus, смяна на батерия на iphone 6s Plus, смяна на батерия на iphone 7 Plus, смяна на батерия на iphone 7, смяна на батерия на iphone 8 Plus, смяна на батерия на iphone X, смяна на батерия на iphone XR, смяна на батерия на iphone XS Max, смяна на батерия на iphone XS, смяна на батерия на iphone 11, смяна на батерия на iphone 11 Pro, смяна на батерия на iphone 11 Pro Max, смяна на батерия на iPhone 12, смяна на батерия на iPhone 12 Pro, смяна на батерия на iPhone 12 Pro Max.

Извършвате ли друг ремонт на iphone 8?

Да. Ние специализираме в ремонт и сервиз на iphone. Без значение от модела. Разполагаме с нужното оборудване, опит и квалифициран екип за да извършим ремонт на 99% от проблемите свързани с мобилните телефони iphone.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Вижте още:

Смяна на стъкло на iphone 7

Смяна на аудио чип на iphone 7

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!