0888 05 76 75

Сервиз за Huawei p40 lite

SN MOBILE > Ремонт на Huawei > Сервиз за Huawei p40 lite
Сервиз за Huawei p40 lite

Ремонт и сервиз за Huawei p40 lite

И тази година китайският технологичен гигант Huawei остана верен на традицията да радва феновете със своите GSM устройства. Новият Huawei p40 lite е телефон, който буквално обърна представите ни за практичност. Цветовете, в които се среща са черен, смарагдово зелен, светло розов. Това мобилно устройсво притежава удивителна мобилна фотография и дизайн със заоблени ъгли и периферия.Huawei P40 Lite е много елегантен и удобен за държане в ръка. Ние от GSM Сервиз Бургас извършваме профисионална диагностика, профилактика и всички видове ремонт и сервиз за Huawei p40 lite.

Смяна на дисплей на Huawei P40 Lite

Huawei p40 lite има 6.4 инчов LTPS IPS LCD капацитивен сензорен дисплей с резолюция 1080 x 2310 пиксела и 16 млн. цвята. Рамката около дисплея е съвсем тънка като база за сравнение с тази на Apple iPhone 11 Pro Max. Поради тази причина телефонът лесно може да бъде повреден. Ако имате проблем свързан със счупен дисплей или счупено стъкло на Huawei p40 lite, не се колебайте да се свържете с нас – SN MOBILE. Нашият екип има нужният опит и оборудване да се справи със счупен дисплей на телефон huawei  p40 lite. Ще го подменим в най-кратък срок.

Смяна на батерия на Huawei p40 lite

Телефона се захранва от Li-Ion батерия с капацитет 4100 mAh. Необходими за зареждане на батерията са HUAWEI SuperCharge зарядно с цели 40W и usb кабел. За зареждане на телефона от 0 до 100% ще ви бъде нужен само 1 час. При наличие на проблем не се колебайте да се свържете с нас . Ние от SN MOBILE GSM сервиз Бургас предлагаме услугата смяна на батерия на Huawei p40 lite. Ние сме извънгаранционен сервиз за Huawei.

Ремонт на камера на Huawei p40 lite

Задните камери на P40 Lite са 4-ри на брой. Както следва – 48 MP широкоъгълна камера, 8 MP ултраширокоъглна камера, 2 MP макро камера и 2 MP боке камера. Предната камера е 16 MP като пикселите варират в зависимост от режима на снимане. При проблем с камерите, без значение дали не фокусират или не се включват, можете да се свържете с нашия GSM сервиз. Ние предлгаме ремонт и смяна на камера на Huawei p40 lite. Друг често срещан проблем e счупването на стъкло за камера на Huawei P40 Lite. Нашият гсм сервиз Ви предлага смяна на стъкло за камера на Huawei p40 lite.

Смяна на заден панел на Huawei p40 lite. Сервиз за Huawei p40 lite

Дизайна на Huawei p40 lite e не само елегантен, но и устоичив на удари. Ние от Сервиз за мобилни телефони Бургас Ви съветваме да използвате предпазен стъклен протектор и калъф. Ако въпреки това се случи да повредите телефона не се притеснявайте. Ние предлагаме смяна на заден панел на Huawei p40 lite.

Смяна на слушалка

В Huawei p40 lite откриваме 3.5 мм жак за слушалки и вграден в бутона за включване четец на отпечатъци. Основната цел на мобилния телефон е да е провеждат разговори чрез него. Затова е важно слушалката и микрофона да бъдат в изправност. Най-честите проблеми свързани със слушалката са, че не се чува, пращи и прекъсва както и че не се чува въобще. При проблем със слушалката на Huawei p40 lite можете да се свържете с нашият екип от GSM Сервиз. 

Ремонт или смяна на микрофон

В Huawei p40 lite има микрофони, които се отнасят за различни видове разговори. При разговори с телефона по нормалния начин има микрофон, който е разположен в долната част на GSM устройството. Ако използвате високоговорител се използва й микрофон в горната част на телефона. При проблем с микрофона наHuawei p40 lite без значение кой е, не се колебайте да се свържете с нашият сервиз за ремонт на телефони. Ние специализираме в ремонта и поддръжката на телефони Huawei.

Смяна на букса за зареждане

При проблем с буксата за зареждане на Huawei P40 lite заповядайте в нашият сервиз за телефони Бургас за безплатна консултация. Екипът ни ще се погрижи за да може вашия телефон отново да зарежда нормално, без нужда от наместване на кабела.

Премахване на парола на Huawei p40 lite

Забравили сте паролата за заключване на екрана? Или паролата на Google акаунта? Не се притеснявайте, ние разполагаме с специализиран софтуер за премахване на пароли и акаунти на мобилни телефони. 

Ако имате нужда от ремонт, без значение дали става въпрос за ремонт на Хуавей, ремонт на iphone, ремонт на Самсунг или друг модел телефон, можете да се свържете с нас. 

Телефона Ви е счупен и не искате да го ремонтирате? Ние Ви предлагаме услугата изкупуване на счупени телефони. Свържете се с наш сътрудник за допълнителна консултация.

 

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Вижте още:

Изкупуване на счупени телефони

Смяна на заден панел на телефон

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!