0888 05 76 75

Дисплей на Huawei P40 Lite

SN MOBILE > Ремонт на Huawei > Дисплей на Huawei P40 Lite
Смяна на дисплей на Huawei P40 Lite

Смяна на дисплей на Huawei P40 Lite

Huawei P40 Lite разполага с 6.4- инчов IPS дисплей с резолюция 1080х2310 пиксела. Дисплея заема 83.5% от предната част на устройството. Рамката около дисплеят е изключително тънка и при неволно изпускане лесно може да бъде повреден. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на дисплей на Huawei p40 lite.

В следващите редове сме събрали наи-честите въпроси задавани относно Huawei P40 Lite от нашите клиенти:

Как да разбера дали дисплеят ми е за смяна?

Най-честите симптоми за това са :

  • Дисплея не свети
  • Има изгорели пиксели по дисплея
  • Дисплея  е на черти и ивици
  • Тъчскрийна не работи коректно или въобще не функционира
  • Дисплеят премигва или има жълти петна по екрана

Мога ли да си сменя дисплея сам?

Не го препоръчваме! Имаме много случаи, в които клиенти се опитват сами в домашни условия да сменят дисплеи използвайки сешоар и подръчни средства. Смяната при нас се извършва със специализирана апаратура и професионални материали. Нашият екип от техници има нужните знания и опит. Много е възможно при смяна на дисплей на Huawei P40 Lite от непрофесионалист да настъпят допълнителни увреждание на коппоненти.

След това ремонта да бъде по-скъп или невъзможен. Оставете това на професионалистите. Това е наше задължение. Ние ще го сменим в максимално кратък срок/ около 1-2 работни дни/. Ще може отново да ползвате вашият телефон както преди. Доверете се на нашият сервиз за телефони.

Колко време отнема ремонта?

В горните няколко реда споменахме колко ориентировъчно отнема смяната на дисплея. Това зависи от натовареността на сервиза ни. В повечето случаи става за 1 работен ден. Разбира се има си технологично време за всеки етап от ремонта. Ние от GSM Сервиз Бургас спазваме всички необходими правила за правилен монтаж на дисплей на Huawei P40 Lite.

Как да защитим дисплея на Huawei P40 Lite от последващо счупване?

Ние от Сервиз за мобилни телефони SN MOBILE съветваме нашите клиенти след смяна на дислей на Huawei P40 Lite да поставят стъклен протектор на екрана. Това би спомогнало да не бъде повреден дисплеят занапред. Разбира се това не е гаранция, че няма да се счупи екрана при изпускане, но все пак може да помогне.

Смяна на дисплей на Huawei P40 Lite цена?

Ако искате да разберете актуална цена, можете да се свържете с нашия сервиз за мобилни телефони. Ние ще Ви дадем точна и актуална цена, както и срок за ремонт.

Какво качество за дисплеите, които монтираме?

В нашият сервиз предлагаме 2 варианта дисплей за Huawei P40 Lite:

  • Оригинални дисплеи- това е 100% оригинален дисплей, който по нищо не се различава от Вашият, който сте използвали досега. Цената разбира се е по-висока.
  • Високо качество копие дисплей- това е дисплей, който почти не се различава от оригинала. Той се изработва по същата технология, но в други заводи.

Ние използваме високо качество дисплеи, защото държим на клиентите си и искаме те да са доволни от нашите услуги, които предлагаме.

Без значение, кой от двата варианта ще изберете, нашите техници ще върнат отново блясъка на телефона Ви.

Желателно е при оставяне на Huawei P40 Lite за смяна на счупен екран, да няма код за заключване на екрана. Ако има трябва да бъде оставена за да се тества както дисплея, така и устройството. Личната Ви информация е в безопасност!!!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Ремонт на Huawei Nova 5T

Ремонт на Huawei Mate 20 Lite

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!