0888 05 76 75

Смяна дисплей на Huawei Nova 5t

SN MOBILE > Ремонт на Huawei > Ремонт Huawei Nova 5T > Смяна дисплей на Huawei Nova 5t
смяна на дисплей на Huawei Nova 5t

Смяна дисплей на Huawei Nova 5t

Huawei Nova 5T е оборудван с 6.26-инчов ITPS дисплей с резолюция 1080 х 2340 пиксела. Дисплеят заема 84,2% процента от предната част нa телефона . Под дисплея е разположена и предната селфи камера. При наличие на повреда по дисплея на телефона Ви не се колебайте да се свържете с нас. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на дисплей на Huawei Nova 5t.

Как да разберем дали дисплеят е за смяна ?

Тук са най-честите случай, когато дисплея е за смяна:

  • Дисплеят на Huawei Nova 5t е напукан
  • Дисплеят на Huawei Nova 5t не свети
  • Тъчскрийна на Huawei Nova 5t не отчита правилно или не функционира въобще
  • Дисплеят на Huawei Nova 5t има изгорели пиксели
  • Дисплеят на Huawei Nova 5t има черни петна

Можете ли да смените дисплея на Huawei Nova 5t ?

Ние от SN MOBILE специализираме в сервизирането, рециклирането и подмяната на дисплеи на всякакви марки телефони, в това число и на Huawei nova 5t. Разполагаме с нужното професионално оборудване, технически опит и квалифицирани техници, който да извършат смяна на дисплей на Huawei Nova 5t.

Какво качество са дисплеите, които се монтират?

Ние от SN MOBILE си партнираме с едни от най-големите дистрибутори на резервни части за мобилни устройства в България. Това ни позволява да избираме най-доброто качество-цена за смяна на дисплей на Huawei Nova 5t. Използваме основно два варианта дисплеи :

  • Високо качество копие дисплей. Това не е оригинален дисплеи, но се доближава максимално до оригинала. В повечето случаи ако не Ви бъде казано, че не е оригинал няма да разберете. Но ние държим на нашите клиенти и не им спестяваме истината. Когато дисплеят не е оригинал това не трябва да Ви притеснява. Важното е да се използва най-високо качество копие на дисплей, защото има по-ниски като качество копия, които ние не препоръчваме да се използват.
  • 100 % оригинален дисплей. В този случай се използва напълно оригинален дисплей. Разбира се качествата на този вариант дисплей няма нужда да се коментират, но и цената е по-висока в сравнение с високо качество копие дисплей.

При наличие на проблем свързан с дисплея на Huawei Nova 5t не се колебайте да се свържете с наш консултант. Ние ще Ви помогнем да изберете кой е най-добрият вариант за Вас и ще върнем отново блясъка на телефона Ви.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

 

Вижте още:

Смяна на аудио чип на Iphone 7

Сервиз и ремонт на Xiaomi redmi note 8t

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!