0888 05 76 75

Смяна на задно стъкло на IPhone 11 Pro Max

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Сервиз за iphone 11 Pro Max > Смяна на задно стъкло на IPhone 11 Pro Max
Смяна на задно стъкло на IPhone 11 Pro Max

Смяна на задно стъкло на IPhone 11 Pro Max в град Бургас и град София

Всичко модели на iPhone след модела iPhone 8/включително/ се произвеждат със стъклени задни гърбове. Стъклото е закалена в различна степен в зависимост от модела. По-новите модели има по-голяма закаленост. Ако не се използва калъф за устройството е възможно при изпускане да се повреди задната част на телефона. При наличие на такъв вид проблем не се колебайте да се свържете с нас. Ние от SN MOBILE Сервиз за телефони предлагаме услугата смяна на задно стъкло на iPhone 11 Pro Max, както и на всички други модели на iPhone.


Как се извършва подмяната?

На моделите на IPhone със стъклен заден капак подмяната се извършва на специализиран лазер, който премахва задното стъкло на слоеве. По този начин сзе предпазва устройството от прегряване. Програмата, която управлява лазера е специализирана за всеки един модел на iPhone с предварително зададени точни параметри. По-този начин се постига изключително добро качество на услугата. В повечето случаи ремонта отнема от няколко часа до 1-2 работни дни. Разбира се всичко зависи от натовареността на сервиза ни и наличните резервни части.


На кои модели извършваме този вид услуга?

Ние предлагаме тази услуга за следните модели на iPhone: iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max. За серията на iPhone 12 в момента се правят тестове. Най-вероятно скоро ще пуснем и услуга за тези модели.

Ние специализираме в извънгаранционното обслужване на всички модели iPhone без значение от повредата им. Разполагаме с нужното специализирано оборудване и екип от професионалисти в тази област за да отремонтираме устройството в максимално кратки срокове с нужното високо качество.


Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16  КОНТАКТИ


Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!


Вижте още:

Ремонт на Face ID

Ремонт на iPhone 12 Mini


 

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!