0888 05 76 75

6 от най-честите причини за поправка на iPhone

SN MOBILE > Блог > Блог > 6 от най-честите причини за поправка на iPhone
6 от най-честите причини за поправка на iPhone

За много хора, Айфонът е неразделна част от живота им и именно за това, ако се случи нещо с него, животът им се преобръща наопаки. Това, от една страна, е нормално, тъй като в днешно време доста хора използват мобилните си телефони освен за разговори, и за работа и съхранение на важна информация, която да е леснодостъпна. А при евентуална повреда на телефон от такъв клас, е добре да се доверите на хора с опит в ремонта на смартфони и дълбоки познания в областта, за да сте сигурни, че ще направят най-доброто. В GSM сервиз Бургас се отнасяме с внимание към детайла, защото знаем колко е ценен и важен за вас вашият мобилен телефон.

Тъй като сме от години в бранша, сме срещали множество ситуации когато стане дума за сервиз на iPhone. За да сме максималко полезни, сме извадили 6 от най-често срещаните причини, с които хората идват при нас, за да „излекуваме“ техният iPhone в сервиза ни:

Проблеми с батерията

Без издръжлива батерия, умният телефон на практика става неизползваем. Проблемът може да идва от това, че зарядът на батерията пада прекалено бързо или софтуерен проблем, който пряко се свързва с батерията. За да се радвате отново на вашия Айфон както преди, решението е смяна на батерията с нова такава.

Неработещи бутони

Лекотата на това да комуникираме само чрез натискането на един бутон може да бъде помрачена, когато хоум бутона, например, откаже да работи. Тогава, трудно ще можем да помолим Сири за помощ при търсенето, ако ни се наложи. Същото се отнася и за другите няколко странични копчета на вашия iPhone. Това лесно може да ядоса човек, особено ако е в ситуация, когато нещата трябва да се случат по-бързо.

Проблем със сигнала

Едно от качествата на това да притежаваш iPhone e да можеш да използваш интернет връзка от абсолютно всяко място, на което се озовеш. За жалост обаче, понякога проблем в операционната система или проблем при свалянето на приложения на телефона си от АppStore могат да са индикация, че нещо не е наред и че посещението при специалист е наложително.

Проблем с камерата

Камерата на Айфон е всепризната със своята бързина да хваща момента и качеството на кадрите след това. Тези предимства могат да бъдат лесно подминати, ако имате проблем с камерата на вашето устройство. Когато качеството започне да се губи, а снимките стават все по-неясни, появят се дразнещи окото линии по целите снимки или стават на петна, това е ясен знак, че камерата на вашия iPhone има нужда от смяна.

Счупен екран

В бързината и старанието да хванат най-добрия кадър през „окото“ на телефона си, се случва така, че айфона се озовава на земята, в повечето случаи дори без никакъв кейс за протекция. Гледката тук е повече от ясна, а притежателя не иска да я приеме: пукнатина по екрана, понякога придружена от други по-малки такива.  В зависимост от това на каква повърхност е бил изпуснат телефона, понякога той е все още годен за употреба, с тази разлика, че външният му вид не е особено приятен и вълнението от показването му не е толкова голямо вече.

Заливане с вода/ течност

Друг често срещан проблем на ползвателите на смарфони е инцидентното изпускане на тяхното устройство във вода. Дали навън, в някоя локва, в басейна или изпуснат в банята вкъщи, или пък най-срамната ситуация – телефон изпуснат в тоалетната – няма значение. Можем да признаем, че не веднъж сме получавали телефони за ремонт, преминали през точно тези ситуации. Едва ли ще ви изненадаме, ако ви кажем, че технологиите и водата не са особено добре съвместими и бързото реагиране в подобна ситуация е от изключителна важност. Вземете мерки незабавно!

 

Най-добрият съвет

През дългогодишният ни опит в GSM сервиз Бургас, сме видели много и най-различни ситуации, през които е преминал един смартфон, за да се окаже на нашата маса за поправка. Имали сме бързи и лесни ремонти, но сме се сблъсквали и с такива, които ни отнемат дълги часове, за да отстраним повредата. Ако сте се сблъскали с някои от гореспоменатите проблеми на вашия мобилен телефон, не се колебайте да ни потърсите за експертна помощ!

 

Позвъни сега!