0888 05 76 75

Сервиз за Xiaomi Mi 9

SN MOBILE > Ремонт на Xiaomi > Сервиз за Xiaomi Mi 9
Сервиз за Xiaomi Mi 9

Сервиз за Xiaomi Mi 9 в град Бургас

Xiaomi Mi 9 e пуснат на пазара през месец юни 2020г. Той е с тегло 198гр. и размери 163.3х77х9.1мм. Телефона има 3 хардуерни варианта, както следва – 32GB 3GB RAM, 64GB 4GB RAM, 128GB 6GB RAM. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата ремонт и сервиз за Xiaomi Mi 9 в град Бургас.

Смяна на дисплей на Xiaomi Mi 9

Дисплеят на Xiaomi Mi 9 е 6.53-инчов и заема 83.2% от предната част на устройството. Има защита на предното стъкло Corning Gorilla Glass 5, въпреки това се случва дисплеят на Xiaomi Mi 9 да се счупи или пропука. Ако това се случи, ние можем да извършим смяна на дисплей на Xiaomi Mi 9. Това се извършва със специализирано оборудване за гарантиране на високо качество на услугата.

Смяна на камера на Xiaomi Mi 9

Камерата на Xiaomi Mi 9 четворна с 4 сензора. Първият е 13MP широкоъгълен, вторият е 8МР ултра широкоъгълен, третият е 5МР сензор за Макро снимки и четвъртият е 2МР сензор за дълбочина на снимките. При повреда на камерата на Xiaomi Mi 9 ние от Сервиз за телефони в град Бургас можем да ви помогнем, като извършим ремонт на камера на Xiaomi Mi 9 или я подменим с нова.

Смяна на слушалка на Xiaomi Mi 9

Без значение дали слушалката е замърсена, чува се лошо или въобще не работи, нашият екип от SN MOBILE ще извърши смяна или ремонт на слушалка на Xiaomi Mi 9.

Смяна на букса за зареждане на Xiaomi Mi 9

Буксата за зареждане на Xiaomi Mi 9 е type-c. Това са последно поколение букси за зареждане, който се монтиран на почти всички нови смартфони от средния и по-високия ценови клас. Ако имате проблем с буксата за зареждане на Xiaomi Mi 9 можете да се свържете с нас за да отстраним повредата. Ще бъде извършена диагностика от наш специалист и ако се налага ще бъде сменена буксата на Xiaomi Mi 9.

Смяна на батерия на Xiaomi Mi 9

Батерията на Xiaomi Mi 9 e с капацитет 5020мАh и поддържа супер бързо зареждане на 18W. В днешно време е все по-трудно батерията на телефона да издържи повече от ден, поради натовареното използване на устройството, големината на дисплеите и използването на мобилен интернет. При наличие на проблем с батерията на Xiaomi Mi 9 можете да се свържете с нас за безплатни консултация. Най-честите симптоми, че е време да смените батерията на Xiaomi Mi 9 са:

 • Батерията на Xiaomi Mi 9 се изтощава много бързо.
 • Батерията на Xiaomi Mi 9 е подута.
 • По време на работа, Xiaomi Mi 9 се изключва.
 • Xiaomi Mi 9 зарежда много бавно.

Ремонт или смяна на платка на Xiaomi Mi 9

Ако сте намокрили телефона си или има наличен друг проблем с платката, можете да донесете устройството си в нашият сервиз за телефони в град Бургас. Нашите техници ще извършат собствена диагностика и ще ви предложат най-правилният вариант – смяна на платка на Xiaomi Mi 9 или ремонт на платка на Xiaomi Mi 9.

Почистване след намокряне на Xiaomi Mi 9

При наличие на непочистена влага в Xiaomi Mi 9 се получава корозия. Първоначално е възможно да не създава проблеми, но след известно време често се появяват усложнения с правилната работа на телефона. В нашият сервиз в град Бургас използваме Немска ултразвукова вана за перфектно почистване на мокрен Xiaomi Mi 9. Ако сте намокрили Xiaomi Mi 9 можете да се свържете с нас.

Преинсталиране на софтуер на Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9 излиза на пазара с операционна система Android 10. При наличие на вируси, телефона не може да се включи и показва само логото на Xiaomi. В нашият сервиз предлагаме услугата преинсталация на софтуер на Xiaomi Mi 9.

Премахване на Google акаунт или Xiaomi акаунт на Xiaomi Mi 9

Ако сте си забравили паролата на екрана, паролата на Google акаунта или на Xiaomi акаунта можете да донесете устройството си в нашият сервиз и ние ще премахнем всякакъв вид заключване. Предлагаме следните услуги:

 • отключване след забравена парола на екрана на Xiaomi Mi 9
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Mi 9
 • Разкодиране на Xiaomi Mi 9
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Mi 9
 • Премахване на защитен код на Xiaomi Mi 9
 • Прехвърляне на информация на Xiaomi Mi 9
 • Смяна на ROM на Xiaomi Mi 9

Смяна на задно стъкло/капак на Xiaomi Mi 9

При изтърване е възможно да счупите задният капак на телефона. Нашият сервиз предлага услугата смяна на задно стъкло на Xiaomi Mi 9. Смяната се извършва със специализирана апаратура, благодарение на която ремонта е с нужното качество.

При наличие на други проблеми с Xiaomi Mi 9 не се колебайте да се свържете с нашият сервиз за телефони в град Бургас. Нашите консултанти ще Ви дадат правилните отговори и начините за ремонт на Xiaomi Mi 9.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Вижте още:

Ремонт на Huawei p40 Lite

Ремонт на таблети

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!