0888 05 76 75

Счупен дисплей на телефон

SN MOBILE > Смяна на дисплей > Счупен дисплей на телефон
Счупен дисплей на телефон

Счупен дисплей на телефон

Телефоните в днешно време станаха неразделна част от нашето ежедневие. Използваме ги за снимки, сърфиране в интернет, за игри или да вършим служебна работа. Дори и един час без тях и вече ни липсват. Дисплеите на мобилните телефони ни предлагат все по-добро изживяване с увеличаване на опреснителната честота, големината на екрана или цветовете. Случва се при изтърване именно те да понесат удара и да се счупят. Ако това се случи и искате да отремонтирате устройството си можете да се свържете с нас. Ние от SN MOBILE Сервиз за телефони предлагаме услугата смяна на счупен дисплей на телефон. За актуална цена можете да се свържете с нас. Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София.


Счупен екран на телефон?

При нарушение на цялостта на екрана, наличие на маслени петна и ивици, както и при изцяло липсваща картина се налага смяна на екран на телефона. Ние предлагаме както оригинални дисплеи, така и високо качество копие дисплеи. На модели като Samsung предлагаме само оригинални дисплеи.


Смяна на стъкло на телефон?

На някои определени модели мобилни телефони е възможно да се смени само стъклото и да се запази оригиналния дисплеи без да де налага смяна на целия модул. Тази услуга може да се извърши ако дисплея на телефона Ви има картина, няма черни или маслени петна, ивици и други. Ние разполагаме със специализирано оборудване за рециклиране на оригинални дисплеи и смяна само стъкла. При някои модели тъчскрийна е част от дисплея и ако не работи коректно няма как да се подмени само стъклото. За актуална информация относно вашия модел можете да се свържете с нас.


Смяна на тъчскрийн?

При предимно по-старите модели беше възможно да се смени тъчскрийна на телефона без да се налага смяна на целия дисплей. Той е залепен по края на рамката и не докосва дисплея. Свързва се към дънната платка посредством лентов кабел. Все още се срещат модели, на които може да се смени само тъчскрийна, но те са много малко. При съмнение какво е за смяна при вас, не се колебайте да се свържете с нас за безплатна консултация.


Смяна на дисплей цена?

Цената за смяна на дисплей варира в зависимост от това какъв е точния модел на телефон, дали ще се използва оригинална част или високо качество заместител, доставчик на резервната част и т.н. За актуална цена можете да се свържете с нас.


Изкупуване на телефони със счупен дисплей?

Разбира се, ако не желаете да ремонтирате устройството ние можем да Ви предложим да го изкупим. Цена за изкупуване се дава само след диагностика от нашите специалисти и проверката му дали е обявен за откраднат, изгубен и т.н.


Сервиз за телефони Бургас и София. Смяна на счупен дисплей.

Ако не сте от град Бургас или град София можете да ни изпратите телефона по куриер. Работим с клиенти за цяла България. След получване на телефона се свързваме с клиента, уточняваме всички детайли и след потвърждение от негова страна извършваме ремонта. Устройството се изпраща отново чрез куриер с опция за тест и преглед преди заплащане и с фискален бон или фактура към него за извършения ремонт.


Протектор върху счупен екран?

Може да се залепи протектор върху счупен екран, но в зависи от степента на счупване на дисплея. Това разбира се е временно решение, защото е възможно да се счупи нацяло дисплея, както и да влязат влага и прах в телефона и това да създаде други последствия.


Как се сменя дисплей на телефон?

Това можете да го оставите на професионалистите. Много често при смяна на дисплей от клиенти, които нямат опит в това или нужното оборудване, се случва да бъдат увредени допълнителни компоненти, които правят ремонта по-труден, по-скъп или невъзможен.


Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ


 

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!


Вижте още:

Смяна на дисплей на Xiaomi 

Преинсталиране на Android


МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!