0888 05 76 75

Сервиз за Samsung S10

Сервиз за Samsung S10

Сервиз и ремонт на Samsung S10 в град Бургас

През месец Февруари 2019г. беше пуснат в продажба последният флагман на Samsung в областта на мобилните телефони и това е Samsung S10. Телефона има алуминиев среден борд, стъклен гръб и защита IP68. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата ремонт и сервиз за Samsung S10 в град Бургас.

Samsung е дългогодишен лидер и един от най-големите производители на мобилни технологии в света. Като една от водещите компании в бранша, тя разполага с голямо разнообразие от всички класове смартфони. В последните няколко години, гигантът успя с бърз ход да настигне своя пряк конкурент и да докаже, че не му отсъпва по нищо. Тъй като голям процент от нашите клиенти са собственици именно на Samsung телефони, сервизът ни подържа в наличност голям набор от оригинални части, аксесоари, и компоненти за множество марки и модели телефони, в това число и всички модели на Samsung. Ето някои от най-честите ремонти, които извършваме, както и причини за поправка и посещение в сервиз, свързани с вашия Самсунг телефон:

???? Смяна на дисплей на Samsung S10

Дисплеят на Samsung S10 е 6.1-инчов Dynamic AMOLED с 16 милиона цвята. Резолюция е 1440х3040 пиксела. Дисплеят е защитен с Corning Gorilla Glass 6 на стъклото. Въпреки това, се случва дисплеят или стъклото на Samsung s10 да се счупят. Ако това се случи не се притеснявайте, ние можем да сменим стъклото на дисплея на Samsung S10, и ако се наложи да сменим и целият комплект дисплей с оригинален в максимално кратък срок. Заповядайте в нашият сервиз за телефони в град Бургас и наш служител ще Ви консултира.

Смяна на стъкло на Samsung S10

Мобилните телефоните SAMSUNG са оборудвани с едни от най-добрите дисплеи на пазара, които се монтират на мобилни устройства. Те се характеризират с изключителни параметри и дизайн. Технологията по която се изработват е изключително скъпа. Поради тази причина и оригиналните дисплеи са с по-висока цена от другите модели телефони.
Ето защо в нашият сервиз за телефони в Бургас SN MOBILE предлагаме смяна на стъкло на SAMSUNG S10. Тази услуга има 2 много важни преимущества:

1: Цената за смяната на стъкло на SAMSUNG S10 е по-евтина отколкото да се смени целият дисплей.
2: Сменя се само стъклото на дисплея на SAMSUNG S10 с цел запазване на оригиналния дисплей, което при SUPER AMOLED дисплеите е изключително важно.

Смяната на стъклото на SAMSUNG S10 е сложен процес, който се извършва с нужното професионално оборудване и изключително квалифициран екип, с който ние от сервиз за телефони Бургас SN MOBILE разполагаме.

Ако искате да разберете колко ще ви струва смяна на стъкло на дисплей на SAMSUNG S10 се свържете с нашият сервиз. КОНТАКТИ

Смяна на задно стъкло на Samsung S10

Новите модели телефони Samsung, особено флагманските модели имат стъклени задни капаци. Това от една страна е положително, а от друга отрицателно. Положителното е, че придава на телефона изключителна елегантност и дизайн. Отрицателното е, че е стъклен и при най-малко изпускане или натискане задният капак на Samsung S10 може да се счупи или пропука. Ако това се случи не се притеснявайте. Не е нужно да сменяте целият панел на телефона, може да се смени само задното стъкло на Samsung S10. Нашият сервиз за телефони в град Бургас разполага с нужното оборудване за да смени задното стъкло на Samsung S10. Разполагаме с широка гама от налични задни стъкла за всички модели Samsung.

Смяна или ремонт на букса за зареждане на Samsung S10

Буксата за зареждане на SAMSUNG S10 е запоена на лентов кабел, който се свързва към платката посредством конектор. При нужда от смяна на букса за зареждане на SAMSUNG S10 се сменя целият лентов кабел. Ние от SN MOBILE разполагаме с широка гама части, както оригинални, така и заместители с високо качество. Ще сменим буксата за зареждане и телефона Ви отново ще се зарежда и работи нормално както преди, без да е нужно постоянно да намествате кабела за зареждане.

Смяна на батерия на Samsung S10

Батерията на SAMSUNG S10 е с капацитет 3400 mAh. Тя е вградена и за да се смени е нужно професионално оборудване и технически умения. Ние от SN MOBILE разполагаме с всичко нужно за смяна на батерията на SAMSUNG S10 с оригинална. Ще Ви дадем и гаранция за извършеният ремонт.

Без значение с какъв модел Самсунг телефон разполагате, сигналите за дефектирала батерия са идентични. Ето някои от най-честите:

 • SAMSUNG S10 не се зарежда изобщо
 • SAMSUNG S10 не се включва след зареждане в кола
 • Батерията на SAMSUNG S10 пада много бързо
 • Батерията на SAMSUNG S10 пада от 80% директно на 20%
 • Батерията на SAMSUNG S10 пада до 70% и направо се изключва
 • SAMSUNG S10 не се включва
 • Батерията на SAMSUNG S10 е подута

Важно: Не се опитвайте да извършвате ремонт на батерия сами, защото е много опасно!

Ако след диагностика на батерията нашите специалисти установят, че проблемът е в нея, то тя задължително ще бъде сменена.

Повредена батерия на Samsung s10 не се ремонтира, а се сменя изцяло с чисто нова!

Ремонт на намокрен Samsung S10. Сервиз за Samsung S10

Съветваме ви, ако телефона ви е попаднал във вода или друга течност, да НЕ се опитвате да го поправяте сами, ако не сте професионалист и не разполагате с подходящата техника, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.
Какво трябва да направите, ако намокрите SAMSUNG S10 ?

 • Изключете устройството напълно.
  Извадете SIM карта. (ако има такава)
  Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
  НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно.
  Не губете време и го занесете в сервиз за Samsung S10, защото всяка минута е важна при наличието на течност по платките и детайлите на устройството.

Смяна на камера на Samsung S10

Най-новите технологии позволяват на Самсунг да използват висококачествени компоненти при камерите на най-новите си модели телефони, но дори и тогава се случва те да дефектират поради различни причини. Ето някои от най-често срещаните проблеми, свързани с предна и задна камера на Samsung S10:

Samsung S10 е изпускан и при удъра е настъпило нарушение на компонентите на камерата.
– Камерата на Samsung S10 не може да фокусира образа.
– Когато отворите камерата на Samsung S10, за да я използвате, на дисплея е само черен екран.
– Когато сте направили снимки с камерата на Samsung S10, на тях се виждат черни петна.

Без значение какъв е проблема с SAMSUNG S10, ние от Сервиз за телефони в град Бургас ще Ви помогнем за да върнете блясъка на устройството си отново.

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Ремонт на Samsung Серия А

Ремонт на Samsung Серия J

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!