0888 05 76 75

Сервиз за Samsung Note 20

Сервиз за Samsung Note 20

Сервиз за Samsung Note 20

Samsung е дългогодишен лидер и един от най-големите производители на мобилни технологии в света. Като една от водещите компании в бранша, тя разполага с голямо разнообразие от всички класове смартфони. В последните няколко години, гигантът успя с бърз ход да настигне своя пряк конкурент и да докаже, че не му отсъпва по нищо. Тъй като голям процент от нашите клиенти са собственици именно на Samsung телефони, сервизът ни подържа в наличност голям набор от оригинални части, аксесоари, и компоненти за множество марки и модели телефони, в това число и всички модели на Samsung. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата сервиз за Samsung Note 20 в град Бургас.

Ето някои от най-честите ремонти, които извършваме, както и причини за поправка и посещение в сервиз, свързани с вашия Самсунг телефон:

Смяна на дисплей на Samsung Note 20

Дисплеят на Samsung Note 20 6.9- инчов Dynamic AMOLED 2X. Той заема 91.7% от предната част на устройството. Дисплеят е защитен със стъкло от Gorilla Glass Victus. Въпреки това, се случва дисплея на Samsung Note 20 да се счупи. Ако това се случи не се притеснявайте. Ние можем да сменим дисплея на Samsung Note 20 и да върнем блясъка на Вашето устройство отново.

Смяна на батерия на Samsung Note 20

Батерията на Samsung Note 20 е с капацитет 4500 mAh. Тя е вградена и за да се смени е нужно професионално оборудване и технически умения. Ние от SN MOBILE разполагаме с всичко нужно за да сменим батерията на Samsung Note 20. Ще Ви дадем и гаранция за извършеният ремонт.

Ремонт на намокрен телефон Samsung Note 20

Моделите на Samsung от серията „Note“ се славят, че са водоустойчиви. Това не е точно така. Има разлика от влагоустойчиви и водоустойчиви. Съвет от нашият екип е да избягвате да мокрите Samsung Note 20. След мокрене на телефона винаги има последствия, въпреки че проблемите не се появяват веднага след мокренето. Ако по някаква причина се е случило това, можете да донесете телефона си за да му се направи профилактика със специализирана ултразвукова вана. Тя помага за премахване на окислението по платката.

Смяна на камера на Samsung Note 20

Най-голямата иновация е тройната камера на телефона. Основната камера на Samsung Note 20 е 108MP. Селфи камерата е 10MP с автофокус. Без значение дали снимате през деня или вечерта, снимките са с достатъчна яркост и осветеност. При наличие на проблем свързан с камерите на Samsung Note 20 можете да се свържете с нас. Ние ще отремонтираме Вашето устройство в максимално кратък срок.

Смяна на букса за зареждане на Samsung Note 20

Буксата на Samsung Note 20 е запоена на лентов кабел, който се свързва към платката посредством конектор. При нужда от смяна на букса за зареждане на Samsung Note 20 се сменя целият лентов кабел. Ние от SN MOBILE разполагаме с широка гама части, както оригинални, така и заместители с високо качество. Ще сменим буксата за зареждане и телефона Ви отново ще се зарежда и работи нормално както преди.

Смяна на заден капак на Samsung Note 20

Задната част на Samsung Note 20 е изработена от материал между стъкло и пластмаса. Тя няма същата защита и подсиленост като предното стъкло и при лек удар или натиск на устройството лесно може да бъде счупено стъклото. Ако това се случи не се притеснявайте. Ние от Сервиз за телефони SN MOBILE поддържаме налични части за Samsung Note 20 и ще сменим задният капак в изключително кратки срокове. Това се извършва на специализирани машини и по-добре е да не се опитвате да го правите сами, защото има голям шанс да повредите устройството.

Други услуги, свързани с мобилни телефони Samsung Note 20

Освен всички услуги, с които ви запознахме до момента, в GSM Севиз Бургас можем да ви помогнем също и ако имате проблем с:

Разкодиране и отключване на телефон Samsung Note 20 към мобилен оператор, смяна на микрофони и говорители (напр. слаб звук на слушалката/колоната или не работи), ремонт на осветлението на телефона, смяна на вътрешна антена (напр.ако телефона губи обхват), поставяне и смяна на протектор на стъкло, прехвърляне на информация от gsm на друг носител и други.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Ремонт на Samsung S20 Ultra

Ремонт на Samsung S10

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА:

Позвъни сега!