0888 05 76 75

Дисплей на Samsung Note 10

Дисплей на Samsung Note 10

Смяна на дисплей на Samsung Note 10

Телефона разполага с 6.3-инчов дисплей SUPER AMOLED дисплей с резолюция 1080х2280 пиксела. Дисплея заема около 90.9% от предната част на устройството. Стъклото на дисплея е Corning Gorilla Glass 6. Въпреки това се случва при изпускане на телефона дисплея или стъклото да се счупят. Не се притеснявайте, ние от SN MOBILE Сервиз за телефони предлагаме услугата смяна на дисплей на Samsung Note 10. Ако сте от Бургас или София можете да се възползвате от нашите офиси. Ако сте от друг град можете да изпратите устройството чрез куриерска фирма. Работим за цяла България.


Samsung Note 10 екран

Дисплеите, които използваме за този модел са 100% оригинал. Дисплея се монтира заедно със страничната рамка. Те са в различни цветове. Ремонта се извършва на специализирани машини и качеството е на най-високо ниво. В повечето случаи ремонта отнеме от няколко часа до 1-2 работни дни, в зависимост от натовареността на сервиза ни. Поддържаме широка гама от налични резервни части на склад.


Смяна на дисплей

След приемането на устройството в сервиза ни ще му бъде извършена пълна диагностика за да се установи точната повреда. След превключването й клиента ще бъде уведомен за точната цена за ремонт и срок. Веднага след потвърждение се преминава към извършването на ремонта.


Ремонт на Samsung Note 10

В нашите сервизи извършваме поддръжка и ремонт на Samsung Note 10. Освен смяна на дисплей, предлагаме и всички други услуги свързани с Samsung Note 10. Ето и част от тях:

Смяна на батерия, смяна на камера, ремонт на букса за зареждане, Смяна на задно стъкло/капак, корпус/, ремонт на дънна платка, преинсталиране, премахване на акаунти и много други.


Как да ни намерите?

Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София. Работим и с куриерски фирми за цяла България. За повече информация можете да откриете на графа Контакти.


Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16  КОНТАКТИ


Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!


Вижте още:

Ремонт на Samsung Note 10 Lite

Ремонт на Лаптопи 

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!