0888 05 76 75

Ремонт на Samsung Note 10

Ремонт на Samsung Note 10

Ремонт на Samsung Note 10

Samsung Note е пускат на пазара през месец Август 2019г. Телефона е оборудван с 6.3-инчов Dynamic AMOLED дисплей с резолюция 1080х2280 пиксела. Той заема около 90.9% от предната част на устройството. От Samsung обявиха, че стъклото е защитено с Corning Gorilla Glass 6. При наличие на проблем свързан с вашия телефон не се колебайте да се свържете с нас. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата сервиз и ремонт на Samsung Note 10. Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София. Работим с куриерски фирми за цяла България.


Смяна на дисплей на Samsung Note 10

В нашата сервизна база предлагаме само оригинални дисплеи за Samsung. Китайските дисплеи не са никак евтини, а качеството е в пъти по-лошо отколкото оригинала. Специално при моделите на Samsung монтирането на оригинален дисплей е задължително за правилната работа на устройството.


Смяна на батерия

Батерията на този модел е Литиевойонна батерия с капацитет 3500 mAh. Тя е вградена в телефона и за да бъде сменена трябва да посетите специализиран сервиз. Ние разполагаме със специализирана апаратура и технически екип за подмяна на батерия на Samsung Note 10. За да се подмени батерията трябва да се рязлепи задното стъкло на специализирана вакуум машина, да се разглоби устройството и да се подмени батерията с нова.


Ремонт на букса за зареждане

Телефона поддържа 25W бързо зареждане. При продължително използване на телефона и честото му зареждане може да се наложи да подмените лентовия кабел с буксата за зареждане. Това е желателно да се извърши от специалисти, защото има голям риск от увреждане на други компоненти и периферия в устройството.


Смяна на задно стъкло на Samsung Note 10

Задната част на Samsung Note 10 е изработена от стъкло. При изпускане може лесно да бъде нарушена цялостта му. Ако, това се случи не се притеснявайте. Ние разполагаме с широка гама от налични резервни части за Samsung. Ще го подменим с нов и ще ви спестим много време и главоболие.


Други услуги, които предлагаме за този модел:

  •  Смяна на камера на Samsung Note 10
  • Премахване на акаунти и пароли на Samsung Note 10
  • Смяна на слушалка на Samsung Note 10
  • Ремонт на дънна платка на Samsung Note 10
  • Смяна на стъкло на камера на Samsung Note 10
  • Както и много други.

Как да ни намерите?

Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София. Работим и с куриерски фирми за цяла България. За повече информация можете да откриете на графа Контакти.

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16  КОНТАКТИ


Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!


Вижте още:

Преинсталиране на Адроид телефон

Изкупуване на телефони

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!