0888 05 76 75

Смяна дисплей на Samsung A71

Смяна дисплей на Samsung A71

Смяна на дисплей на Samsung A71 в град Бургас и София

Дисплеят на Samsung A71 e 6.7- инчов Super Amoled , защитен с Corning Gorilla Glass 3. Резолюцията е 1080 х 2400 пиксела. Той заема около 87.2% от предната част на телефона. При изпускане лесно може да се счупи. При наличие на проблем свързан с дисплеят на Вашият телефон можете да се свържете с наш консултант. Ние от SN MOBILE Сервиз за телефони предлагаме услугата смяна на дисплей на Samsung A71 в град Бургас, както и в град София. Работим и с куриерски фирми за цяла България. При моделите на Samsung A71 работим само с оригинални дисплеи.


Колко време отмена смяна на дисплей на Samsung A71?

В повечето случаи ремонта отнема от няколко часа до 1-2 работни дни, в зависимост от натовареността на сервиза ни. Телефона се приема за диагностика. След пълен тест на устройството се свързваме с клиента за потвърждение на ремонта. При съгласие извършваме смяната. След като е готов телефона се свързваме с клиента за да уточним начина на получване. Ако не е от град Бургас или София се изпраща по куриер с наложен платен с опция за тест и преглед.


Какви дисплеи използваме?

Ние от SN MOBILE държим на бързината и качествената услуга. За моделите на Samsung предлагаме само оригинални дисплеи. За други модели телефони предлагаме и високо качество копие дисплеи.


Извършваме ли други ремонти на Самсунг телефони освен смяна на счупен екран?

Разбира се! Ние специализираме в извънгаранционното обслужване на мобилни телефони, таблети, лаптопи, компютри и игрални конзоли Playstation. Разполагаме с професионално оборудване, висококвалифициран екип и сервизна база в град Бургас и София. Без значение от проблема, ние ще ви консултираме напълно безплатно!


Как да се свържете с нас:

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ


Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!


Вижте още:

Смяна на батерия на телефон Samsung 

Смяна на дънна платка на Samsung 

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!