0888 05 76 75

Сервиз за Samsung A71

Сервиз за Samsung A71

Сервиз за Samsung A71 в град Бургас и град София

След успеха на Samsung A70 от Samsung  решиха да пуснат обновена версия на модела. Това е новият Samsung a71. На Българският пазар се предлага в 3 цвята – черен, сребърен и син. При наличие на проблем свързан с вашият телефон, не се колебайте да се свържете с наш консултант. Ние предлагаме услугата Сервиз за Samsung  A71 в град Бургас.


Тук сме изброили една малка част от услугите, които предлагаме за samsung A71:

  • Смяна на дисплей на Samsung A71
  • Смяна на стъкло на дисплей на Samsung A71
  • Ремонт или смяна на камера на Samsung A71
  • Смяна на батерия на Samsung A71
  • Смяна на стъкло на камера на Samsung A71
  • Ремонт или смяна на букса за зареждане на Samsung A71
  • Преинсталиране на софтуер на Samsung A71
  • Почистване на мокрен телефон Samsung A71
  • Ремонт на дънна платкаSamsung A71
  • Смяна на лентов кабел на Samsung A71

Смяна на дисплей на Samsung a71

Дисплеят на Samsung A71 e 6.7- инчов Super Amoled , защитен с Corning Gorilla Glass 3. Резолюцията е 1080 х 2400 пиксела. При наличие на проблем свързан с дисплеят на Вашият телефон можете да се свържете с наш консултант. При моделите на Samsung A71 работим само с оригинални дисплеи.


Смяна на стъкло на дисплей на Samsung A71

Ако имате пукнатини по стъклото на дисплея, но по никакъв начин не е повреден тъчскрийна или дисплеят, това означава, че може да се смени само стъклото. По този начин вие си запазвате оригиналният дисплей на Samsung A71, което е изключително важно. Ремонта се извършва със специализирано оборудване и има технологично време за ремонт.


Смяна на батерия на Samsung A71

Батерията на Samsung A71 е с капацитет от 4500 mAh. Телефона поддържа и 25w бързо зареждане. При наличие на проблем свързан с батерията на телефона Ви, не се колебайте да се свържете с нас. Без значение дали батерията е надута, телефона не зарежда или бързо се изтощава. Ние от SN MOBILE разполагаме с широка гама налични части за мобилни телефони. Ще сменим батерията на Samsung A71 в максимално кратки срокове.

Не се опитвайте да сменяте батерията ако не сте специалист!!! При нараняване на батерията или деформация има риск от възпламеняване.


Смяна или ремонт на камера на Samsung A71

Samsung A71 e оборудван с четворна камера. Първият сензор е 64МР f/1.8 широкоъгълен. Вторият е 12 MP F/2.2 ултра-широкоъгълен. Третият сензор е 5 MP f/2.4 макро и последният е отново 5MP f/2.2 за дълбочина. Предната камера е с резолюция 32MP и прави страхотни селфи снимки. При наличие на проблем свързан с камерите на Samsung A71 можете да се свържете с нас консултант. Без значение дали проблема е, че има петна по камерата или въобще не се включва.


Смяна на стъкло на камера на Samsung A71

Случва се при изпускане на устройството да се счупи стъклото на камерата. Ние извършваме такъв вид услуга без да се налага смяна на цялата камера. При получаване на устройство с такъв проблем в сервиза ни първо се сваля старото счупено стъкло за да се установи какво са пораженията по камерата. И дали има такива. След това се преминава към почистване и монтиране на новото стъкло. Последната стъпка е тест на камерата с новото стъкло.


Ремонт и смяна на букса за зареждане на Samsung A71. Сервиз за Samsung A71 в град Бургас

В модела на Samsung A71 се използва букса тип type-c. Това е новият стандарт на букса за зареждане, която се използва в всички нови модели мобилни телефони в средният и високият клас. При наличие на проблем с буксата за зареждане на Samsung A71 можете да се свържете с нас за да я отремонтираме и телефона Ви отново да зарежда както преди.


Как да разберем дали буксата е за смяна?

 • Телефона зарежда бавно
 • Телефона не се зарежда
 • Samsung A71 зарежда, но прекъсва като се размести кабела
 • Телефона няма връзка с компютър
 • Телефона отчита, че зарежда, но не качва процентите на батерията

Преинсталиране на Софтуер и почистване от вируси на Samsung A71

Освен услугата сервиз за Samsung A71, предлагаме и преинсталиране и софтуерна поддръжка на Samsung A71. Разполагаме с нужният софтуер, който сканира за наличие на вируси или съмнителни файлове във вашият телефон. Тези файлове могат да накарат телефона Ви да се държи странно, да влиза в определени сайтове сам и много други неща, които не са свързани с нормалната работа на устройството.


Тук са и останалите услуги, които предлагаме и са свързани със софтуера на Samsung A71:

 •  Премахване на парола на екрана
 •  Премахване на Google Account
 • Преинсталиране на софтуер
 •  Премахване на Samsung Account
 •  Създаване на Google и Samsung Account
 •  Прехвърляне на информация и контакти

Ремонт след намокряне на Samsung A71

Съветваме ви, ако телефона ви е попаднал във вода или друга течност, да НЕ се опитвате да го поправяте сами, ако не сте професионалист и не разполагате с подходящата техника, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.


Какво трябва да направите, ако намокрите вашия Самсунг A71 ?

 1. Изключете устройството напълно.
 2. Извадете SIM карта. (ако има такава)
 3. Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
 4. НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно.
 5. Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони, защото всяка минута е важна при наличието на течност по платките и детайлите на устройството.

Как да се свържете с нас:

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ


Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!


Вижте още:

Сервиз за Samsung A20e

Сервиз за Samsung A40

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!