0888 05 76 75

Ремонт на плейстейшън 4

SN MOBILE > Ремонт на Playstation > Ремонт на плейстейшън 4
Ремонт на плейстейшън 4

Ремонт на плейстейшън 4

В нашия сервизен център SN MOBILE сервизираме всички модели игрови конзоли PlayStation. Една от най-масовите услуги, които предлагаме е ремонт на плейстейшън 4, плейстейшън 4 про, плеейстейшън 4 слим, както и по-старите и по-новите версии. По-долу сме изброили част от най-често срещаните ремонти, които извършваме.

Профилактика и почистване на плейстешън

Почистването и профилактиката представлява разглобяване на игровата конзола, почистване, смазване на вентилатори, смяна на термопаста специално за игрови конзоли, както и диагностика на компонентите посредством термална камера за наличие на елементи, които прегряват. Желателно е профилактиката на плейстейшън да се извършва на всеки 6 месеца, в зависимост от интензитета на употреба.

Смяна или почистване на оптиката

Често срещан проблем е оптиката да бъде замърсена или повредена. При такъв случай се прави профилактика и почистване или изцяло смяна на оптиката. Има случаи, в които се сменят компоненти, които са част от веригата компоненти, които управляват оптиката.

Подмяна на hdmi конектор

При неправилна употреба, изпускане на конзолата или токов удар е възможно да се наложи подмяна. Разбира се трябва първо да се извърши точна диагностика на игровата конзола.

Смяна на чипове и компоненти

Ние от SN MOBILE разполагаме с нужното оборудване, технически умения и опит за да извършим подмяна на захранващи чипове, southbridge, и всякакъв вид компоненти по дънната платка.

Преинсталиране и ремонт на плейстейшън 4

Ние предлагаме всякакъв вид софтуерна поддръжка за PlayStation. При проблем с вашата конзола, не се колебайте да се свържете с нас. Без значение дали е хакнат или не.

Ние от SN MOBILE предлагаме и сервиз и ремонт на плейстейшън джойстик. Някой от най-честите ремонти са смяна на букси за зареждане, лентови кабели, конектори, аналогови гъби, микрофони, копчета, липса на връзка с плейстейшън и други.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, лаптопи, компютри и игрови конзоли, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

смяна на букса за зареждане на лаптоп

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!