0888 05 76 75

Сервиз за компютри Бургас

SN MOBILE > Ремонт на лаптопи > Сервиз за компютри Бургас
Сервиз за компютри Бургас

Сервиз за компютри Бургас

С разрастването на екипа и спрямо желанието на нашите клиенти, ние решихме да разширим дейността си като предложим бързо и надежно решение от вече доказали се специалисти в областта на техниката. Ние от SN MOBILE предлагаме ремонт и сервиз за компютри в Бургас. Без значение от проблема, ние ще В помогнем.

Освен ремонт на компютри ние предлагаме и поддръжка и сервиз за лаптопи,мобилни телефони, таблети и игрални конзоли/Playstation/. Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София.

Колко време отнема ремонта?

В повечето случаи ремонта на компютри отнема около 2-3 работни дни в зависимост от натовареността на сервиза ни.

Етапи в ремонтирането?

След приемане на устройството в сервиза ни, нашите техници извършват точна диагностика за да се установи проблема и причината за него. След това се свързваме с клиента за потвърждение на ремонта, ако разбира се предварително не е уточнено това. Третия етап е извършване на самият ремонт и издаване на отремонтираното устройство на клиента.

Кои марки компютри сервизираме в Сервиз за компютри Бургас?

Ние специализираме в извънгаранцонното обслужване на компютри от всички марки и модели. Партнираме си с едни от най-големите вносители на резервни части за компютри и лаптопи във България и Западна Европа. Това ни позволява да селектираме най-доброто съотношение цена-качество, както и да извършим ремонтите в максимално кратки срокове.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Разкодиране на телефон

Смяна на букса за зареждане на лаптоп

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!