0888 05 76 75

Сервиз за Nokia 5.1 Plus

SN MOBILE > Ремонт на Nokia > Сервиз за Nokia 5.1 Plus
Сервиз за Nokia 5.1 Plus

Ремонт и сервиз за Nokia 5.1 Plus в град Бургас

Nokia 5.1 Plus попада в средният клас мобилни телефони, но това по никакъв начин не означава, че е с ниско качество на изработка. Телефона е захранван от процесор Mediatek MT6771 Helio P60. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата ремонт и сервиз за Nokia 5.1 Plus в град Бургас.

???? Смяна на дисплей на Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus е оборудвана с 5.86-инчов IPS дисплей с резолюция 720 х 1520 пиксела. Дисплейят на Nokia 5.1 Plus заема 79.6 % от предната част на телефона. Това го прави уязвим при изтърване и лесно може да бъде повреден. Ако имате проблем свързан с дисплея, стъклото или тъчскрийна на Nokia 5.1 Plus не се колебайте да се свържете с нас и ние ще Ви консултираме безплатно какъв би бил най-удачния вариант за ремонт на Вашето устройство.

???? Смяна на батерия на Nokia 5.1 Plus

Батерията на Nokia 5.1 Plus е 3060 mAh. Тя е вградена и е желателно да бъде сменена само в сервиз, защото лесно може да бъде деформирана и оттам да се възпламени. Нашият екип има нужното иборудване и опит и ще извърши смяната на батерията на Nokia 5.1 Plus за Вас без излишно губене на време и средства.

????Смяна или ремонт на камери на Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus разполага с двойна задна камера. Основната е 13MP, а втората е 5MP. В предната част има една камера с 8MP. При наличие на проблем с камерата, без значение дали камерата на Nokia 5.1 Plus не фокусира или не работи въобще, можете да се свържете с нас за да Ви помогнем. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата ремонт и сервиз за Nokia 5.1 Plus в град Бургас.

????Nokia 5.1 Plus не зарежда

В долната част на Nokia 5.1 Plus е разположен порта за зареждане, който представлява usb конектор. При дълго използване на телефона докато е на зарядно или просто неправилно вкарване на захранващият кабел е възможно буксата за зареждане на Nokia 5.1 Plus да се повреди. Донесете вашето устройство в нашият сервиз. Ще му бъде направена диагностика за да бъде установен точният проблем. След като е ясен проблема се преминава към отремонтиране на устройството. След извършеният ремонт Nokia 5.1 Plus се тества за да сме сигурни, че всичко е наред.

Смяна на слушалка на Nokia 5.1 Plus. Сервиз за Nokia 5.1 Plus

Основната цел на мобилния телефон е да е провеждат разговори чрез него. Затова е важно той да е в изправност и най-вече слушалката и микрофона. При проблем със слушалката на Nokia 5.1 Plus можете да се свържете с нас. Най-честите проблеми свързани със слушалката са:

Слушалката е тиха на Nokia 5.1 Plus и не се чува

Nokia 5.1 Plus – Слушалката на пращи и прекъсва

Слушалката на Nokia 5.1 Plus не се чува въобще

Смяна на микрофон на Nokia 5.1 Plus

В Nokia 5.1 Plus има няколко микрофона, които отговарят за различни видове разговори. Например ако използвате телефона за разговори по нормалния начин се използва микрофон, който е разположен в долната част на устройството. Ако използвате високоговорител се използва микрофон в горната част на телефона. При проблем с микрофона на Nokia 5.1 Plus без значение кой е, не се колебайте да се свържете с нас.

Смяна на заден капак на Nokia 5.1 Plus

Задният капак на Nokia 5.1 Plus  лесно може да бъде повреден ако не се използва калъф, който да го предпазва. Разбира се ние можем да се погрижим и за тази част от телефона Ви. В сервиза ни се извършва смяна на заден капак на Nokia 5.1 Plus.

???? Намокрен телефон Nokia 5.1 Plus

Ако сте намокрили телефона си, Ви съветваме да НЕ опитвате да го поправяте сами вкъщи, ако не сте професионалист, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.

Какво трябва да направите ако намокрите телефона си?
– Изключете устройството и извадете батерията, ако не е капсулована.
– Извадете SIM/micro SD карти. (ако има такива)
– Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да
ви изглежда подсушено външно.

– Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони, защото всяка минута е важна при наличието на такъв проблем.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Сервиз на Nokia 4.2

Сервиз на Nokia 6.1 Plus

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!