0888 05 76 75

Сервиз за Nokia 7.1

SN MOBILE > Ремонт на Nokia > Сервиз за Nokia 7.1
Сервиз за Nokia 7.1
Ремонт на Nokia 7.1

Ремонт и сервиз за Nokia 7.1 в град Бургас

Nokia 7.1 е пуснат на пазара през Октомври 2018г. Телефона е с тегло 160 гр. и размери 149.7 х 71.2 х 8мм. За по лесно отключване на телефона може да се използва разположеният в задното стъкло на Nokia 7.1 пръстов отпечатък. Той е лесен за достъп и реагира достатъчно бързо. Ние от SN MOBILE предлагаме ремонт и сервиз за Nokia 7.1 в град Бургас.

Ето и най-честите ремонти, които извършваме:

Смяна на дисплей на Nokia 7.1

Смяна на стъкло на дисплей на Nokia 7.1

Дисплеят на Nokia 7.1 е 5.84-инчов IPS матрица и заема 79.9% от предната част на телефона. Резолюцията е 1080 х 2280 пиксела. Защитен е със стъкло Corning Gorilla Glass 3. Въпреки това, се случва при, изтърване да се счупи или дисплея или стъклото на Nokia 7.1. Ако това се случи не се притеснявайте, в нашият сервиз за телефони извършваме услугата смяна на дисплей на Nokia 7.1. При наличие на проблем можете да се свържете с наш специалист за да Ви консултира за най-добрият вариант.

Смяна на камера на Nokia 7.1

Основната камера на Nokia 7.1 е разработка на Zeiss Optics и е разположена от задната част на телефона и включва два сензора съответно: 12МР f/1.8 5МР f/2.4 сензор за дълбочина на снимката Предната камера се състои от един сензор и той е 8MP широкоъгълен.

При наличие на повреда на камерите на Nokia 7.1, не се колебайте да се свържете с нас. Най-честите проблеми свързани с камерата на Nokia 7.1 са:

 • Камерата на Nokia 7.1 не се включва
 • Камерата на Nokia 7.1 не фокусира
 • При снимка с камерата на Nokia 7.1 се виждат петна и замъглени области

Смяна стъкло на камера на Nokia 7.1

Случва се при изтърване да се счупи стъклото на камерата на Nokia 7.1. В нашият сервиз за телефони в град Бургас извършваме смяна на стъкло на камера на Nokia 7.1. При наличие на такъв проблем първо се диагностицира устройството. Важно е да се установи дали камерата има поражение или е счупено само стъклото на камерата. Ако камерата премине успешно теста се преминава към смяна само на стъкло на камера на Nokia 7.1.

Смяна на слушалка на Nokia 7.1

Основната цел да мобилното устройство е да се провеждат разговори с него. Поради тази причина слушалката и микрофона на Nokia 7.1 трябва да бъдат в изправност. Ако чувате тихо през слушалката, чува се странен шум или въобще не работи, можете да донесете телефона си в сервиза ни за телефони за диагностика. Ако след диагностиката се установи, че слушалката е за смяна, наш, техник ще извърши смяна на слушалка на Nokia 7.1.

Смяна на букса за зареждане на Nokia 7.1

Буксата за зареждане на Nokia Nokia 7.1 Ви създава проблеми, заповядайте при нас. Наш техник ще извърши професионална диагностика и ако е нужно ще извърши смяна на букса на Nokia 7.1. След ремонта на буксата за зареждане на Nokia 7.1 ще имате и гаранция.

Смяна на батерия на Nokia 7.1

Батерията на Nokia 7.1 е 3060 mAh и издържа до 408 часа на stand-by режим при ползване на 3g мобилна мрежа. Времето за разговори е 19 часа и 30 мин. Ако имате някой от изброените проблеми можете да се свържите с нас консултант:

 • Батерията на Nokia 7.1 се изтощава много бързо
 • Батерията на Nokia 7.1 е надута
 • Батерията на Nokia 7.1 не иска да се зарежда
 • Батерията на Nokia 7.1 загрява.

Ремонт или смяна на платка на Nokia 7.1

Имате проблем с Nokia 7.1? Nokia 7.1 не се включва? Телефона загрява? Без значение какъв е проблема с Nokia 7.1, заповядайте в SN MOBILE – Сервиз за телефони и наш консултант ще ви насочи към най-правилното решение за телефона Ви. Смяна на платка на Nokia 7.1 или ремонт на платка на Nokia 7.1 са част от услугите, който извършваме.

Почистване след намокряне. Сервиз за Nokia 7.1

Намокрили сте телефона си? Не се притеснявайте.! Донесете го в сервиза ни и ние ще извършим услугата – почистване на мокрен телефон Nokia 7.1 с професионална ултразвукова вана. Благодарение на тази машина цялото окисление по платката на Nokia 7.1 се премахва. След това се сглобява телефона и се прави тест.

Преинсталиране на софтуер на Nokia 7.1

При наличие на софтуерни проблеми с телефона Ви имаме за Вас услугата- преинсталиране на софтуер на Nokia 7.1. Преинсталацията се извършва с официални софтуери.

Премахване на Google акаунт или Nokia 7.1

Забравили сте си паролата на Google акаунта и не можете да стартирате устройството си? Не се притеснявайте! Сервиз за телефони SN MOBILE извършва премахване за Google акаунт на Nokia 7.1.

Ако сте си забравили паролата на екрана на Nokia 7.1 или паролата на Google акаунта можете да донесете устройството си в нашият сервиз и ние ще премахнем всякакъв вид заключване.

Предлагаме следните услуги:

 • Отключване след забравена парола на екрана на Nokia 7.1
 • Отключване на акаунт на Nokia 7.1
 • Отключване на Google акаунт на Nokia 7.1
 • Премахване на защитен код на Nokia 7.1
 • Прехвърляне на информация на Nokia 7.1
 • Смяна на ROM на Nokia 7.1
 • Разкодиране на Nokia 7.1

Смяна на задно стъкло/капак на Nokia 7.1

При изтърване или натиск, е възможно да счупите задното стъкло на Nokia 7.1. В сервиза ни извършваме услугата смяна на задно стъкло на Nokia 7.1.

При наличие на други проблеми с Nokia 7.1, не се колебайте да се свържете с нашият сервиз за телефони в град Бургас. Нашите консултанти ще Ви дадат правилните отговори и начините за ремонт на Nokia 7.1.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на аудио чип на Iphone 7

Сервиз и ремонт на Nokia 4.2

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!