0888 05 76 75

Смяна на стъкло на iphone 11 Pro Max

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Смяна на стъкло на iPhone > Смяна на стъкло на iphone 11 Pro Max
Смяна на стъкло на iphone 11 Pro Max

Смяна на стъкло на дисплей на iphone 11 Pro Max в град Бургас по най-нова технология

Стъклото на iphone 11 Pro Max има само защитна функция. То предпазва да не бъде наранен тъчскрийна или дисплея на телефона. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на стъкло на iphone 11 Pro Max в град Бургас.

Как да разберем дали е счупено само стъклото или е повреден целият дисплей?

При наличие на пукнатини на екрана, които по никакъв начин не пречат на нормалната функционалност на телефона, на дисплея и на тъчскрийна, това означава, че е счупено само стъклото. За смяната е нужна специализиранa апаратура за сервиз и рециклиране на дисплеи. Ние от SN MOBILE разполагаме с нужното оборудване, екип от професионалисти в тази сфера и висококачествени материали за извършване на този вид услуга.

Какво става ако тъчскрийна не работи или отчита грешно ?

При наличие на проблем с тъчскрийна на iphone 11 Pro Max, тряба да се смени целият дисплей, защото тъчскрийна на iphone 11 Pro Max е част от дисплея. Същото се отнася и ако има поражения по дисплея като черни петна, изгорели пиксели, ивици по дисплея или изобщо не свети.

Каква е разликата от смяна на стъкло на дисплей на iphone 11 Pro Max и смяна на цял дисплей с неоригинален?

Най-голямото предимство при смяна само на стъклото е , че се запазва оригиналния дисплей и тъчскрийн на вашият телефон. Тоест цветовете на екрана, чувствителността на тъчскрийна и качеството се запазват както преди да бъде счупен.

Мога ли сам да си сменя стъклото на дисплея на iphone 11 Pro Max?

Не е желателно да се опитвате да смените стъклото на iphone 11 Pro Max сами, защото е нужно професионално оборудване. Най-често след такива опити се поврежда дисплея и трябва да се смени целият дисплей.

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас!!

Важно!!!  Без значение дали се сменя само стъкло или цял оригинален дисплей, на моделите iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro MAX излиза съобщение в настройки, че дисплеят не е оригинален. Това е зададено в софтуера на телефона и засича, че телефона не е отремонтиран в оторизиран сервиз за Apple.

???? Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей / смяна на батерия /други ремонти на iPhone 11 Pro Max?

При наличност на необходимите части (дисплей, батерия, букса и др.) за конкретния модел на Apple, ремонтът се извършва на същия ден. В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни. Процедурата при смяна на стъкло е по-сложна и може да отнеме повече време!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още: 

Смяна на стъкло на дисплей на IPhone X

Смяна на батерия на iPhone 8

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!