0888 05 76 75

Смяна на дисплей на iPhone 11

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Сервиз за iphone 11 > Смяна на дисплей на iPhone 11
Смяна на дисплей на iPhone 11

Смяна на дисплей на iPhone 11

През последните години телефоните станаха неразделна част от живота и ежедневието ни. Използваме ги за работа, да играем игри или просто за удоволствие. Това налага и постоянното им развитие и подобрение. Разбира се най-уязвимата част на телефона е неговият дисплей. Най-често при изпускане на устройството се поврежда именно дисплеят. Ние от SN MOBILE разполагаме с широка гама налични части и предлагаме услугата смяна на дисплей на iPhone 11.

Как да разберем дали е счупено само стъклото или дисплея?

Счупено стъкло на дисплей на iPhone 11- ако ви е пукнато стъклото на дисплея, но има нормална картина, няма петна по екрана, тъчскрийна ви работи, няма ивици по дисплея, означава, че е счупено само стъклото. За смяна само на стъкло вижте тук.
Счупен дисплей – Ако тъчскрийна не работи, има ивици на екрана, петна по екрана или въобще няма картина, означава, че е счупен дисплея. В този случай се сменя цял комплект-тъчскрийн +дисплей +стъкло. Ние предлагаме както оригинални дисплеи, така и високо качество копие дисплей.


Колко време отнема смяна на дисплей?

Ние поддържаме широка гама от налични части за Айфон, така че в повечето случаи смяната отнема от няколко часа до 2 работни дни в зависимост от натовареността на сервиза ни.


Защитена ли е личната информация?

Разбира се! Това е наш приоритет. Знаем колко е важно за клиента личната информация. Поради тази причина ние много държим на конфиденциалността. За нас е важно да си свършим добре работата и клиента да остане доволен. Паролите за заключване на екрана са нужни само и единствено за пълен тест на дисплея и неговата функционалност – за нищо друго.

Важно!!!  Без значение дали се сменя само стъкло или цял оригинален дисплей, на моделите iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro MAX излиза съобщение в настройки, че дисплеят не е оригинален. Това е зададено в софтуера на телефона и засича, че телефона не е отремонтиран в оторизиран сервиз за Apple.

Извършвате ли други ремонти на iPhone 11?

Разбира се! Тук са част от ремонтите, които най-често извършваме на iPhone 11:

 •  Смяна на стъкло на iPhone 11
 • Смяна на батерия на iPhone 11
 • Профилактика на iPhone 11
 • Смяна на задно стъкло на iPhone 11
 • Смяна на камера на iPhone 11
 • Почистване на мокрен iPhone 11
 • Смяна на слушалка на iPhone 11
 • Ремонт на Face ID на iPhone 11
 • Смяна на микрофон на iPhone 11
 • Смяна на букса за зареждане на iPhone 11
 • и много други.

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Смяна на батерия на iPhone X

Ремонт на аудио чип на iPhone 7

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!