0888 05 76 75

Ремонт на iPhone 12 Pro

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Ремонт на iPhone 12 Pro
Ремонт на iPhone 12 Pro

Ремонт на iPhone 12 Pro

В SN MOBILE –  GSM Сервиз Бургас ще получите профисионална диагностика, профилактика и всички видове сервиз и ремонт на iPhone 12 Pro. Тъй като голям процент от нашите клиенти са собственици на iPhone телефони, сервизът ни подържа в наличност голям набор от оригинални части, аксесоари, дисплеи и компоненти за множество марки и модели телефони, в това число и всички модели на Айфон. Ние предлагаме сервиз и ремонт на iPhone 12 Pro в град Бургас.

Тук сме изброили част от най-честите ремонти, които извършваме на iPhone 12 Pro:

 • Смяна на батерия на iPhone 12 Pro
 • Смяна на дисплей на iPhone 12 Pro
 • Ремонт на букса за зареждане на iPhone 12 Pro
 • Смяна на стъкло на дисплей на iPhone 12 Pro
 •  Профилактика след намокрен iPhone 12 Pro
 • Преинсталиране на iPhone 12 Pro
 • Смяна на камера на iPhone 12 Pro
 • Профилактика и почистване на iPhone 12 Pro
 • Смяна на задно стъкло на iPhone 12 Pro
 • Ремонт на Face ID на iPhone 12 Pro
 • Смяна на слушалка на iPhone 12 Pro

Често задавани въпроси:

Колко ще струва ремонта?

При наличие на проблем свързан с вашия мобилен телефон можете да се свържете с нашите сътрудници. Те ще ви консултират напълно безплатно! След извършена диагностика от нашите техници ще получите точна цена и срок за ремонт.

Колко време отнема ремонта?

В повечето случаи ремонтирането на iPhone 12 Pro отнема от няколко часа до 1-2 работни дни. Разбира се всичко зависи от наличните части и натовареността на сервиза ни. Стремим се в максимално кратки срокове устройствата да бъдат отремонтирани и готови за издаване.

Мога ли сам да си извърша ремонта?

Не е препоръчително! Технологиите, по които се изработват мобилните телефони се развиват изключително бързо и ако нямате професионален опит, специализирано оборудване и технически умения, както и познание по микроелектроника, не е желатено да се опитвате да извършите ремонт. Често се случва да приемем телефон за ремонт, които е бил ремонтиран от неспециалист. Ремонт след такава намеса е по-сложен, по-скъп и отнема повече от необходимото време. Понякога ремонта е невъзможен.

Какво качество части използвате?

Ние от SN MOBILE – Сервиз за телефони Бургас си партнираме с едни от най-големите дистрибутори на мобилни резервни части в България и Западна Европа. Това ни дава предимството да селектираме най-добрите части спрямо цена-качество. Предлагаме както 100% оригинални части, така и най-високо качество заместители.

Ремонтирате ли други марки и модели мобилни телефони?

Да! Ние специализираме в извънгаранционното обслужване и сервизиране на всички марки мобилни телефони, таблети, лаптопи и компютри. Без значение от проблема, можете да се свържете с наш консултант за допълнителна информация.

Как да ни намерите?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на дисплей на IPhone 12 

Смяна на задно стъкло на iPhone X

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!