0888 05 76 75

Намокрен iPhone X

Намокрен iPhone X

Намокрен iPhone X

iPhone X има защита IP 67, която по данни на производителя предпазва от прах, също и мокрене на телефона на дълбочина 1 метър. Това обаче не е точно така, защото от нашият опит който имаме можем да заключим, че дори от чаша вода могат да настъпят много повреди на телефона. Ние от SN MOBILE предлагаме профилактика на намокрен iPhone X. По-долу сме систематизирали най-честите въпроси от клиенти и нашите съвети към тях:

Mога ли да правя подводни снимки?

Не е препоръчително! Може устройството Ви да изглежда наред след снимане под вода, но рано или късно може да направи проблем. Най-често телефона започва да загрява, да губи обхват или да премига дисплеят.

Какво да направя ако си намокря телефона?

Първото нещо което е желателно да направите е да си изключите телефона ако е възможно. НЕ ВКЛЮЧВАЙТЕ ТЕЛЕФОНА В ЗАРЯДНОТО!!! Това е масова грешка, която много често хората правят. По този начин можете да навредите много повече на устройството и ремонта да бъде невъзможен. Занесете го в сервиз за мобилни телефони за да му бъде направена профилактика на намокрен iPhone X.

В какво се състои профилактиката на мокрен телефон?

Първо телефона се разглобява. След това отделните компоненти се третират със специални препарати и се поставя в ултразвукова вана. Тя помага да се почисти цялото окисление, което се е натрупало по платката и отделните компоненти. В зависимост от това дали устройството е мокрено в солена или сладка вода се ползват различни настройки на ултразвуковата машина.

След приключване на почистването в ултразвук се преминава към третиране с специални препарати. Телефона се сглобява и се прави пълен тест за наличие на повредени части. След преключване на диагностиката се дава информация на клиента.

Колко време отнема профилактиката на мокрен iPhone X?

Най-често това отнема около 1 работен ден. Разбира се това зависи от натовареността на сервиза ни. След извършване на профилактиката се прави диагностика на телефона. При наличие на проблем е възможно откриването и отстраняването му да отнеме и няколко работни дни.

Как можете да се свържете с нашият сервиз за телефони SN MOBILE?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Ремонт на iPhone 11 Pro max

Смяна на стъкло на дисплей на iPhone X

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!