0888 05 76 75

Дисплей iphone X цена

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Сервиз за iphone X > Дисплей iphone X цена
Дисплей iphone X цена

Дисплей iphone X цена

 При изпускане на телефона върху твърда повърхност има голям риск от счупване на екрана на телефона. Дисплея на iPhone X заема 82.9% от предната част на мобилното устройство на Apple. Нашите клиенти най-често се интересуват от следното – дисплей iPhone X цена? За актуална цена можете да се свържете с нас.

Какви дисплеи използваме?

Ние предлагаме както оригинални дисплеи, така и най-високо качество копие. Партнираме си с едни от най-големите доставчици на резервни части за мобилни телефони както в България, така и в Западна Европа. Това ни позволява да селектираме най-добрата комбинация цена-качество.

Колко време отнема ремонта? Дисплей iphone X цена

В повечето случаи смяната на дисплей на iPhone X отнема около няколко часа. Нашите техници от SN MOBILE разполагат с нужното оборудване, знания и технически умения да извършат ремонта в максимално кратки срокове без това да влияе върху качеството на ремонта. Поддържаме широка гама от налични част, в това число и дисплеи за iPhone X.

Може ли да се смени само стъклото?

Разбира се! Ние от SN MOBILE предлагаме смяна само на стъкло на дисплей. Какво е преимуществото при смяна само на стъклото?

Първото и най-важно е, че при смяна само на стъкло на дисплей се запазва оригиналния дисплей на телефона. По този начин нито се нарушава чувствителността на тъчскрийна, нито наситеността на цветовете на екрана.

Второто е, че цената за ремонт е по-ниска от това да се монтира цял оригинален дисплей.

За повече информация за смяна само на стъкло на дисплей на iPhone X можете да прочетете тук – Смяна на стъкло на iPhone X.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на батерия на iPhone 

Ремонт на Аудио чип на iPhone 7

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!