0888 05 76 75

Смяна на задно стъкло на iphone

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Смяна на задно стъкло на iphone
Смяна на задно стъкло на iphone

Смяна на задно стъкло на iphone

Всички модели след iphone 7 и iphone 7 Plus имат стъклени задни капаци. Това от една страна е положително, а от друга отрицателно. Положителното е, че придава на телефона изключителна елегантност и дизайн. Отрицателното е, че е стъклен и при най-малко изпускане или натискане задният капак на iPhone може да се счупи или пропука. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на задно стъкло на iphone в град Бургас.

Ако това се случи не се притеснявайте. Не е нужно да сменяте целият панел на телефона, може да се смени само задното стъкло на iPhone. Това се извършва по най-модерна технология като се използва високотехнологична машина с лазер.

Моделите, на които може да се смени задното стъкло са:

iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max.

Ако Вашият модел не е споменат тук и имате нужда от ремонт не се колебайте да се свържете с нас !!!

Често Задавани Въпроси от нашите клиенти относно iPhone мобилни телефони.

По какъв начин се извършва смяната на задно стъкло на iPhone?

Подмяната на задно стъкло на iPhone се извършва с помощта на специализиран лазер, в който са вградени шаблони с точните размери на всеки един модел iPhone, както и разположението на важните части. Благодарение на това премахването на задното стъкло се извършва изключително прецизно. Устройството задължително се разглобява, защото ако не бъде това направено в телефона остават частици от капака. Дори може да има наличие на пепел. След това внимателно се почиства и се залепва новото стъкло. След залепването идва ред на сглобяването на телефона. Пълен тест и издаване на клиента.

 

Колко време отнемат ремонтите по смяна на задно стъкло на iPhone ?

Срока за ремонт е до 5 работни дни. В повечето случаи ремонта отнема 1 -2 дни. В зависимост от натовареността на сервиза ни.

Вижте още:

смяна на дисплей/стъкло на SAMSUNG

изкупуване на телефони и таблети

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!