0888 05 76 75

Смяна аудио чип на iphone 7 Plus

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Сервиз за iphone 7 plus > Смяна аудио чип на iphone 7 Plus
Смяна аудио чип на iphone 7 plus

Ремонт и смяна на аудио чип на Iphone 7 Plus в град Бургас

Основната цел на мобилните телефони е да се провеждат разговори. Телефоните на iphone са известни с това, че звука при разговор е изключително чист и кристален без значение от заобикалящата среда. Някой модели на iphone имат обаче слабо място. И това е аудио чипа. Този проблем засяга най-често моделите iphone 7 и iphone 7 plus. Ние извършваме услугата смяна на аудио чип на iphone 7 Plus.

Ето и някои от симптомите, който могат да ви насочат към проблем с аудио чипа на iphone 7 Plus и iphone 7:

  • Слушалката на iphone 7 Plus не работи
  • Микрофона на iphone 7 Plus не работи
  • Високоговорителя на iphone 7 Plus не работи
  • Аудио записа на iphone 7 Plus не работи
  • Иконата за високоговорител на iphone 7 Plus при разговор не може да се включи

Тези симптоми важат и за модела на iphone 7 !!!

В нашият сервиз за телефони Бургас извършваме услугата смяна и ремонт на аидио чип на iphone 7 Plus и iphone 7. Благодарение на високотехнологичната база и екип от специалисти, с който разполагаме, ние от SN MOBILE ще извършим ремонт на Вашият iphone в максимално кратки срокове, с изключително високо качество и гаранция за ремонта.

Колко ще струва смяната на аудио чип на iphone 7 Plus ?

При проблем с аудио чипа на iphone 7 Plus и iphone 7, можете да се свържете с нас за актуална цена за смяна на аудио чип на iphone 7 Plus и iphone 7.

Определено не се опитвайте да извършвате ремонта без да имате нужното оборудване и опит. Избягвайте и сервизи, който нямат опит с такъв вид ремонти, защото при нас много често идват iphone 7 Plus и iphone 7 повредени след опит за ремонт на аудио чип. 

Най-често след неправилно прегряване на аудио чипа се повреждат други елементи по платката и телефона започва да не намира сим карта, да губи обхват или да остане на No Service или Searching. Ако вече сте минали през това, има минимален шанс да се поправи. Поправяли сме такъв тип допълнително създадени проблеми не веднъж.

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16    КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз и ремонт на iPhone X
Смяна на стъкло на iphone 11

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!