0888 05 76 75

Сервиз Huawei Mate 20 lite

SN MOBILE > Ремонт на Huawei > Сервиз Huawei Mate 20 lite
Сервиз Huawei Mate 20 Lite

Сервиз на Huawei Mate 20 lite

Huawei mate 20 lite е изключителен телефон с атрактивен външен вид и добра производителност.Оборудван е с 6.3-инчов дисплей с резолюция 1080 Х 2340 пиксела. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата сервиз на Huawei Mate 20 Lite.

????Смяна на дисплей

Дисплеят на Huawei mate 20 lite заема почти цялата предна част на телефона. Това е IPS матрица, която предава много добра яркост дори и при силна слънчева светлина. Дисплеят е доста податлив на счупване при изпускане на телефона. Ние в Сервиз за Телефони Бургас предлагаме смяна на стъкло/дисплей на Huawei mate 20 lite. В повечето случай ремонта се извършва или в рамките на деня или на другият работен ден. Ремонта се извършва по най-модерна технология с нужното за това оборудване. При смяна на стъкло/дисплей на Huawei mate 20 lite е препоръчително да се остави код/шаблон за отключване на екрана за да може по време на смяната да се тества дисплейният модул за неизправности .

???? Смяна на батерия на Huawei mate 20 lite

Батерията на Huawei mate 20 lite е 3750mAh. Може да се използва Бързо зареждащо зарядно, но не е препоръчително да не се използва Huawei Super charge зарядно. При проблем с батерията, без значение дали се изтощава бързо, батерията е надута или телефона се изключва, можете да се свържете с нашият сервиз. Ние ще Ви консултираме безплатно и ако се наложи ще сменим батерията. След смяна на батерия е препоръчително да се зареди телефона 2 пъти по 12 часа.

???? Смяна на камера

Huawei mate 20 lite разполага с двойна задна камера, която се състои от 20MP основна камера и 2MP сензор за дълбочина на снимката. Селфи камерата е също е с два сензора. Основнията е 24MP, а вторият е 2MP сензор.

Смяна на стъкло на камерата

Често се случва стъклото на камерата на Huawei mate 20 lite да бъде пукнато или счупено. Това се случва поради дизайна на камерите. Те са по изпъкнали от задният корпус на телефона. От нашият опит, който имаме с Huawei mate 20 lite препоръчваме да не се опитвате да почиствате камерите, когато е пукнато стъклото или изцяло липсва. Лещите на камерите са изключително поддатливи към увреждане. По добре е това да се извърши от специалист .След сваляне на стъклото се прави тест на камерите за да установи има ли увреждане след счупване на стъклото.

Смяна на заден капак/корпус

Задната част на Huawei mate 20 lite е изработена от стъкло и при неизползване на калъф е много лесно да бъде повредена. Ние извършваме услугата смяна на заден капак/панел на Huawei mate 20 lite. Процеса се извършва на специализирана апаратура за да се гарантира качеството на ремонта.

????Сервиз за Huawei Mate 20 Lite. Проблем свързан със зареждането.

Ако телефона Ви зарежда бавно, отчита зарядно или не зарежда изобщо проблема може да е в порта за зареждане на телефона. Първо се извършва диагностика от нашите специалисти и след това се преминава към отстраняването на проблема. Сервиз за Huawei Mate 20 Lite.

???? Почистване на намокрен телефон

Ако сте намокрили телефона си, Ви съветваме да НЕ опитвате да го поправяте сами вкъщи, ако не сте професионалист, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.

Какво трябва да направите ако намокрите телефона си?
– Изключете устройството и извадете батерията, ако не е капсулована.
– Извадете SIM/micro SD карти. (ако има такива)
– Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно.
– Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони, защото всяка минута е важна при наличието на такъв проблем.

???? Профилактика на телефон

В GSM сервиз Бургас можем да извършим както качествена и бърза диагностика, така и профилактика на вашия мобилен телефон с марката Huawei. След дълга употреба, излагане на устройството на по-екстремен начин на използване или функциониране в недостатъчно чиста среда, често се налага да освежавате вида на телефона си с периодична поддръжка. Услугата за почистване и профилактика на устройството се извършва до няколко часа, в рамките на същия ден.

⚙ Сервиз за Huawei Mate 20 Lite. Други услуги, който извършваме.

Освен за гореизброените услуги, за които можем да ви асистираме, в GSM Сервиз Бургас можем да ви помогнем също и с:

Разкодиране на телефон към мобилен оператор, премахване на Google account, смяна на протектор на стъкло, смяна на корпус и панел на Хуауей. Прехвърляне на информация, смяна на микрофони и говорители и други.

???? Често Задавани Въпроси от нашите клиенти относно Huawei mate 20 lite мобилни телефони

???? Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей / смяна на батерия /други ремонти на Huawei телефони?

  • При наличност на необходимите части (дисплей, батерия, букса и др.) за конкретния модел на Huawei, ремонтът се извършва на същия ден. В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни.


???? Колко струва ремонта (смяната на батерия, смяна на дисплей и др.)?

  • Цената за конкретния ремонт се определя след диагностика на устройството и тя зависи от модела му и какво трябва да бъде извършено като поправка. За точна цена направете запитване в контактната форма, позвънете ни или ни посетете на място в сервиза.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Ремонт на Huawei p20 lite

Ремонт на HUAWEI P10 LITE

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!