0888 05 76 75

Сервиз за Honor 10 Lite

SN MOBILE > Ремонт на Huawei > Сервиз за Honor 10 Lite
сервиз за Honor 10 Lite

Ремонт и сервиз за Honor 10 Lite

Нашият сервиз за телефони Бургас Ви представя Honor 10 Lite. През ноември 2018-та година Хуауей показаха пред обществената публика, модела, който се продава в три цвята: Sapphire Blue & Midnight Black & Sky Blue, с размери: 154.8мм х 73.64мм х 7.95мм. Отключване с пръстов отпечатък и GPU Turbo процесор, за потапящо гейминг изживяване. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата сервиз и ремонт на Honor 10 Lite.

Телефона разполага с модерна и иновативна камера и 6.21-инчов екран FullView. Предната му камера е 24MP, f/2.0 aperture и 13MP + 2.0MP, двойни задни камери с различни възможности за осветление. Също така, 64GB съхранение, разширяващо се до 512GB.

Невероятна икона на флагмана телефони Huawei, защото за цена, качество и полезните му екстри, го правят голям конкурент на доста различни телекомуникационни брандове. Ако имате, какъвто и да е проблем с телефона, SN MOBILE ще Ви помогне възможно най-бързо и качествено.

Смяна на счупен дисплей на Honor 10 Lite

HONOR 10 Lite се отличава с водещ в индустрията дисплей. С впечатляващото 90% съотношение на екрана към тялото и 6.21 „дисплей, който сега се вписва в 5.2“ корпус, което позволява по-добро изживяване.

Потребителите на Honor 10 Lite, ще се насладят на стабилно игрово изживяване с висока честота на кадрите. Понякога при игра е възможно да го изпуснете и да има счупен екран,счупено стъкло, който губи пиксели, примигва или е черен на цвят. Всичко, което е нужно е да ни потърсите, извършваме ремонт на телефони от много години и сме специалисти в това. Ще Ви го отремонтираме в много кратък срок и ще можете да се наслаждавате на игрите си отново. Основният GPU Turbo процесор, реконструира традиционната рамка за обработка на графики в системата на долния слой, като значително подобрява ефективността на графичната обработка на графичните процесори и потребителското игрово изживяване.

При случай, обаче на счупен дисплей, ние разполагаме в нашия gsm сервиз Бургас с нови и оригинални и високо качество копие  дисплеи за Huawei. Потърсете ни, ние извършваме ремонт на телефони без значение от модела.

Смяна на батерия

Телефонът разполага с достатъчно мощна 3400mAh литиево – полимерна батерия. Издръжливостта й помага за дълготрайни разговори. Освен това, AI-активираната мобилна комуникационна технология на HONOR повишава качеството на разговорите в шумна среда и дори в райони със слаб телефонен сигнал. Технологията разпознава също дали потребител е влязъл или напуснал асансьор и ще се възстанови до 4G сигнал в рамките на 3 секунди.

Ако издръжливостта на вашата батерия вече не е голяма, в нашия сервиз Бургас, разполагаме с модерна съвременна апаратура, която тества живота на батерията.

Ако се наложи, ние извършваме смяна на батерия в нашия сервиз, можете да ни потърсите на посочения телефон горе в сайта ни и ще откликнем на вашите нужди.

Ремонт на камерите

Невероятното качество на 24MP селфи камера, предлагаща красиво изображение на вашите емоции във всеки един момент. Комбинирана с 4-в-1 технология за лек синтез и технология за компенсиране на експозицията, предлага превъзходно селфи опит в дневно и нощно осветление. Предната камера на AI разпознава 8 сценария на селфи и дори оптимизира фона на снимката, така че винаги да се откроявате.

Умна AI камера, блести с интелигентност. Новият алгоритъм за красота AI може да персонализира ефектите за красота въз основа на вашата възраст, пол и тонус на кожата, като дава възможност за зашеметяващ, но естествен вид. Двойни AI камери, съвършенство по всякакъв начин. Модернизираната 13MP + 2 MP AI двойна камера, заедно с широк F / 1.8 обектив с апертура, увеличава експозицията на осветление с 50%. Използвайки усъвършенствана технология за семантично сегментиране, Honor 10 Lite може да разпознава обекти в една сцена и да повишава наситеността и остротата на цветовете за по-добри снимки. Ние сме най – опитните в ремонт на всякакви видове камери, нашия сервиз за телефони Бургас, ще бъде в такъв момент, винаги насреща и ще Ви помогне с проблема на смартфона Ви.

AIS Super Night Shoot. Правете остри снимки дори през нощта, използвайки режима на супер нощно снимане. Просто задръжте телефона за шест секунди и HONOR 10 Lite ще създаде крайния продукт – не са необходими професионални умения. При всякакъв проблем, ние ще Ви помогнем с нашите специалисти от SN MOBILE.

Счупен заден капак на Honor 10 Lite

При модерните и нови смартфони, вероятността при изпускане на земята или при силен удар е възможно да се счупи задния капaк или корпус на телефона. Ние извършваме подмяна на заден капак/стъкло/корпус и ще го ремонтираме в кратко време, което ще ви спести време и нерви. Най- добрият сервиз за телефони Бургас! /Това е мнение на нашите клиенти/ .Потърсете ни!

Смяна на микрофон или слушалка

Понякога се случва да откажат микрофон или слушалката, при което няма как да осъществите нормален телефонен разговор. Ние извършваме подмяна на всичко, което е нужно. Разбира се след съгласие от Ваша страна. След ремонт телефона ще бъде тестван и издаден на клиента. Нашият gsm сервиз за мобилни телефони – SN Mobile, ще се погрижи за това!

Honor 10 Lite – Загуба на обхват/ Софтуерен проблем или премахване на Google акаунт

Ние изпълняваме всякакви ремонти на вашите смартфони. Тук са някои от услугите, които не са описани по-горе, но ние ги извършваме:

  • Премахване на Google акаунт
  • Премахване на парола за заключване на екрана
  • Смяна на букса за зареждане
  • Ремонт на сензори
  • Преинсталиране на софтуер
  • Смяна на чипове
  • Ремонт на wi fi и Bluetooth
  • Поставяне на стъклен протектор
  • И много други.

Ремонт и сервиз за Honor 10 Lite

Имаме дългогодишен опит и традиции и се стараем да покажем на клиентите си, че те са важни за нас, защото, когато работим адекватно на всеки техен проблем с телефона им, те са доволни, а това може само да ни радва. Държим на честност и тази политика в нашия сервиз Бургас е важна, за да градим и да се развиваме в бъдеще. Благодарим Ви за доверието!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Ремонт на Huawei P Smart Z

Ремонт на Huawei Honor 20 Lite

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!