0888 05 76 75

Ремонт на Huawei Nova 9

SN MOBILE > Ремонт на Huawei > Ремонт на Huawei Nova 9

Ремонт на Huawei Nova 9

Huawei Nova 9 e най-новия модел на Китайската марка, който беше пуснат на пазара на 30-ти Септември 2021г. Той е разполага с процесор Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 4G/6nm/ и работи с операционна система Harmony OS. При наличие на проблем свързан с вашия телефон, не се колебайте да се свържете с нас. Ние от SN MOBILE предлагаме сервиз и ремонт на Huawei Nova 9. Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София.

Смяна на дисплей на Huawei Nova 9

Телефони е оборудван с 6.57-инчов OLED дисплей с резолюция 1080х2340 пиксела, поддържащ HDR10 и 120Hz опресняване. Дисплея заема 89.9% от предната част на телефона. При изпускаме има голям риск от счупване на стъклото или повреждане на целия екран. Ако това се случи можете да се свържете с нас. Ние разполагаме с нужното оборудване и професионален опит да заменим екрана с нов без излишно главоболие.

Ремонт на Huawei Nova 9. Смяна на заден капак

Телефона се предлага в два цвята – син и черен. При нарушаване на цялостта на капака ние можем да го подменим с нов. Разполагаме с специализирани машини за този вид ремонт.

Смяна на стъкло на камера

Камерата е една от най-важните компоненти в съвременните телефони. Използваме я изключително често и по всяко време. Понякога се случва да се счупи стъклото й. За радост в повечето модели в днешно време стъклото на камерата е отделно от лещата на самата камерата. По този начин е възможно смяната само на стъклото на камерата и възможността да не се подменя цялата камера. Ремонта е много по-евтин и бърз. При демонтажа на стъклото на камерата се установи, че има поражения по самата камера, се налага пълната подмяна на целия модул.

Какви ремонти извършваме още за този модел:

  • Смяна на батерия
  • Ремонт или смяна на букса за зареждане
  • Преинсталиране на софтуер
  • Разкодиране
  • Смяна или ремонт на слушалка или микрофон
  • Смяна или ремонт на дънна платка
  • Поставяне на стъклен протектор и други.

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Ремонт на Huawei P Smart 2021

Смяна на дисплей на Huawei P Smart 2021

 

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!