0888 05 76 75

Смяна на дисплей на Huawei P Smart 2021

SN MOBILE > Ремонт на Huawei > Ремонт на Huawei P Smart 2021 > Смяна на дисплей на Huawei P Smart 2021
Смяна на дисплей на Huawei P Smart 2021

Смяна на дисплей на Huawei P Smart 2021

Huawei P Smart 2021 разполага с 6.67-инчов IPS дисплей с резолюция 1080 х 2400 пиксела. Той заема около 84.3% от предната част на устройството. По-голямата площ, която заема го прави по податлив на счупване при изпускане. За да предпазите екрана от счупване е добре да използвате стъклен протектор, който покрива целия дисплей. Ако се случи да счупите екрана или да изгори можете да се свържете с нас. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на дисплей на Huawei P Smart 2021. Разполагаме със сервиз за телефони в Бургас и в София. Ако не сте от двата града можете да ни изпратите устройството за ремонт чрез куриер. Работим за цяла България.


Колко време отнема ремонта?

В повечето случаи ремонта отнема от няколко часа до 1-2 работни дни. В зависимост от натовареността на сервиза ни. За актуална информация можете да се свържете с нас. Предлагаме както оригинални дисплеи, така и високо качество копие.


Смяна на дисплей на Huawei P Smart 2021 цена?

Цената зависи от това какъв дисплей желаете да монтираме. За актуална цена можете да се свържете с нас. Ако нямате картина или не работи тъча преди ремонта се извършва диагностика за да се установи дали всички други компоненти функционират без проблем. След диагностиката се дава точна цена за ремонт.


Смяна на стъкло на Huawei P Smart 2021

Ние от SN MOBILE Сервиз за телефони предлагаме подмяна на стъкло+дисплей+ тъчскрийн на Huawei P Smart 2021 в град Бургас и град София. Ако имате проблем с дисплея или други компоненти на телефона, не с е колебайте да се свържете с нас.


Какви устройства ремонтираме?

Ние специализираме в извънгаранционното обслужване и ремонт на телефони, таблети, лаптопи, компютри и игрални конзоли Playstation. Без значение от повредата, ние ще извършим диагностика и ще ви бъде дадена цена за ремонт.


Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16  КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!


Вижте още:

Ремонт на букса за зареждане на Huawei

Смяна на батерия на Huawei

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!