Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75

Разкодиране на телефони и таблети

Отключване на GSM, заключен към мобилен оператор

✅ 97% от нашите потребители ни препоръчват на приятели

⏳ Бързина и качество

Стремим се да изпълняваме всеки ремонт на мобилен телефон или таблет качествено и в максимално кратък срок.

🆓 БЕЗПЛАТНА консултация

Предлагаме БЕЗПЛАТНА консултация от специалист, който ще ви насочи относно ремонта на вашия телефон!

🔐 100% конфиденциалност

Сигурността на личната информация е наш приоритет! Ние се грижим вашата информация да остане на сигурно място.

Свържете се със специалист от нашия екип

Какво означава заключен телефон?

разкодиране на телефон в БургасРазкодирането (SIM unlock) или т.нар. отключване на телефон към мобилен оператор се начина процесът, в който специалистите настройват телефона ви да работи безпроблемно с всички мобилни оператори. Това обикновено се налага, когато апаратът е бил закупен от определен мобилен оператор в България или чужбина. Заключването на телефоните става чрез уникален код, поставен в телефона от производителя по поръчка на GSM операторите. Потребителите все по-често търсят начин да отключат своите устройства и да ги използват безпрепятствено със SIM карти на всички оператори.

 

Как се случва „кодирането“ на телефона?

Заключването на телефоните се случва чрез специфичен код, поставен в телефона от конкретния производител, по поръчка на GSM операторите. По този начин те са сигурни ,че смартфоните, които те продават, ще бъдат използвани само с тяхна мобилна мрежа. Така те ще се опитат да задържат клиентите си възможно по-дълго време поради това своеобразно ограничение. Ако искате да използвате вашето устройство без ограничения, обърнете се към нашите специалисти в GSM Сервиз Бургас.

 

🔥 Кои са най-големите предимства при разкодирането на телефон?

  1. Веднъж разкодиран, вашият телефон ще остане отключен ЗАВИНАГИ.
  2. Можете да използвате телефония си апарат с ВСИЧКИ мобилни оператори.
  3. Телефонът няма да се заключи отново при update на софтуера
  4. При разкодиране на телефон, гаранцията му НЕ ОТПАДА.
  5. При пътувания в чужбина, можете да го използвате със SIM карти на чуждестранни мобилни оператори без проблем.

💰 Бонус предимство: Ако решите да продавате разкодирания си телефон на вторичния пазар, то цената му би била по-висока в сравнение със същия модел телефон закодиран.

Често Задавани Въпроси

🔓 Отключвате ли телефони, които са закодирани към мобилен оператор?
GSM Service Бургас
извършва услугата разкодиране от мобилен оператор за всички чуждестранни такива, както и за всички български мобилни оператори.
Забележка: GSMservice Бургас НЕ извършва разкодиране на телефони iPhone, заключени от български мобилни оператори, но ИЗВЪРШВА услугата за всички станали модели gsm-и.

📱 Извършвате ли разкодиране на таблети?
В някои случаи, ако таблетите разполагат със SIM карта, също могат да бъдат заключени от мобилен оператор. Заповядайте в нашия сервиз, за да разкодираме вашето смарт устройство!

💵 Колко струва разкодиране на телефон?
Цената за разкодиране към мобилен оператор се определя след преглед и консултация от наш специалист, тъй като различните модели телефони имат различни специфики при отключване. За да получите точна цена, може да направите запитване в контактната форма, позвънете ни или ни посетете на място в сервиза.

🕘 Колко време отнема разкодиране и отключване на телефон?
Това е строго индивидуално за всеки мобилен телефон, тъй като някои защити поставени от мобилните оператори, са по-устойчиви от други. Свържете се с нашия екип, за да ви консултираме конкретно за вашето устройство.

👍 Давате ли гаранция при разкодирането на мобилни телефони и таблети?
В GSM Сервиз Бургас получавате един месец гаранция за качество за смяната на дисплей, както и за множество други ремонти за всички модели мобилни телефони.

🇧🇬 Слагате ли български език на телефон?
Да, можем да сложим българско меню на телефона ви без проблем. Посетете ни на адрес гр. Бургас, бул.Цар Симеон I 16 или позвънете на тел: 0888 05 76 75. Очакваме ви!

или на
☎ 0888 05 76 75
📧 sn.burgas@gmail.com
📝 Форма за контакти

 

Последна редакция: 10.09.2018

Позвъни сега!