0888 05 76 75

Защо не трябва да се опитвате да поправяте счупен дисплей сами вкъщи

SN MOBILE > Блог > Блог > Защо не трябва да се опитвате да поправяте счупен дисплей сами вкъщи
Защо не трябва да се опитвате да поправяте счупен дисплей сами вкъщи

Има само няколко неща, които са по-лоши от това да си изпуснеш телефона, да го вдигнеш и да видиш, че екранът е на стотици малки парчета. За жалост, този проблем е доста широкоразпространен и в наши дни е много трудно да се намери човек, който не се е сблъсквал със строшен дисплей поне веднъж в живота си. За много хора, напукания дисплей е знак, че трябва да си купят нов телефон, а за други – просто лош късмет.

Разбира се, можете много лесно да отстраните проблема и да оправите дисплея на gsm-a си, като го занесете на ремонт при специалисти. Подмяната на дисплея освен, че ще ви лиши от „екстрата“ счупен екран, ще ви излезе и много по-изгодно, отколкото ако трябва да си закупите чисто нов телефон от магазина, особено ако не сте планували закупуването на такъв в скоро време.

​Без значение дали става дума за сервиз на Самсунг или ремонт на iPhone, по-добре се доверете на професионалисти с дългогодишен опит в областта.

Минусите на смяната на gsm стъкло в домашни условия

Вече е изключително лесно да намерите широка гама от комплекти за поправка на смартфони в интернет базарите, без значение от модела на телефона ви. Те, както и множеството видеа по темата ви обещават как бързо и лесно да поправите счупения екран на вашия iPhone или Samsung, например. За жалост обаче, независимо какво твърдят хората от дадено видео, истината е, че това е много деликатен, сложен и подценяван процес. Всъщност, ако смяната на дисплея, особено при моделите на iPhone, не е извършена правилно, това може да ви струва много главоболие, допълнителни средства за извършване на по-сложен ремонт или най-лошото – може да се случи така, че вашият скъп iPhone да е развален завинаги и това да е необратимо.

Въпреки, че може да намерите такъв комплект за поправка само за няколко лева, всъщност за смяната на екран са нужни още други специални инструменти и оборудване, с които повечето хора не разполагат в домашни условия. Освен това, дори ако само стъклото е счупено, а LCD дисплея е непокътнат, има шанс и при най-малката грешка да пострадат важни конекторни връзки, които моментално да сложат край на жизнения цикъл на целия дисплеен панел. Нашите специалисти в GSM сервиз Бургас често се срещат с клиенти, които са нанесли допълнителни щети върху собствения си iPhone в старанието си да го поправят, което често води до там клиента да се наложи да смени няколко компонента, вместо само един.

Качествени части и бърза поправка от нашите специалисти

​Друг въпрос, който се застава на пътя на всеки решил да поправи телефона си вкъщи, е това, че никога не можеш да знаеш и да си сигурен в качеството на материалите, които купуваш онлайн. Неведнъж сме чували за ситуации от нашите клиенти където стъклото, поръчано заедно с нискобюджетния комплект за поправка, несъответства по качество и изработка на оригиналното такова на вашия телефон. Това автоматично е знак, че при евентуално следващо изпускане пораженията за gsm-a ви ще са доста по-сериозни.

Ако все пак решите, че искате да подмените някоя от частите на вашия телефон, или по-конкретно стъкло/дисплей, използвайки собствените си сили, единствените хора, на които трябва да се сърдите и обвинявате, когато повередите устройството си, сте самите вие.

Интервенцията по смяна на дисплей крие доста рискове, oсвен ако не сте вече добре запознати с устройството на LCD екраните и техните специфики, и в частност тези на iphone и по-новите модели на Samsung. Индикациите за недобре свършена работа няма да закъснеят, така че, не бързайте да се радвате. Това е още една от причините да ви посъветваме да се обърнете към нашите професионалисти от GSM Service Бургас, които ще ви помогнат както с ремонт на iPhone, така и ще ви осигурят сервиз за Самсунг. Доверявайки се на нашия професионален екип ни, вие получавате привилегията да се върнете обратно при нас, защото за повечето ремонтни дейности, който извършваме, вие получавате гаранция!

За нас качеството и добре свършената работа са водещи във всичко, което правим и именно за това всяка обратна връзка от нашите клиенти е приета повече от радушно. Тъй като сме специализирани в широка гама от услуги и сервизни дейности, работим бързо и експедитивно, защото знаем колко е важен за вас мобилният ви телефон. Без значение дали става дума за сервиз на Самсунг или ремонт на iPhone – вие сте на правилното място.

Call Now ButtonПозвъни сега!