0888 05 76 75

Ремонт Xiaomi Redmi 9

SN MOBILE > Ремонт на Xiaomi > Ремонт Xiaomi Redmi 9
Ремонт Xiaomi Redmi 9

Ремонт Xiaomi Redmi 9

Xiaomi Redmi 9 беше представен на 10 Юни 2020г. Оборудван е с 6.53- инчов IPS дисплей с резолюция 1080х2340 пиксела. Той заема 83.2% от предната част на телефона. Стъклото е защитено с Corning Gorilla Glass 3. Телефона работи под операционна система Android 10 и потребителски интерфейс MIUI 11. Процесора е MediaTek Helio G80 изработен по 12 нанометрова технология. Вътрешната памет е както следва: 3GB RAM 32GB, 4GB RAM 64GB, 4GB RAM 128GB, 6GB 128GB памет за съхрание. При наличие на проблем свързан с нормалната работа на устройството не се колебайте да се свържете с нас. Ние от GSM Сервиз Бургас SN MOBILE предлагаме услугата сервиз и ремонт на Xiaomi Redmi 9.

Какви ремонти на Xiaomi Redmi 9 извършваме?

  • Смяна на дисплей
  • Смяна на батерия
  • Профилактика на мокрен Xiaomi Redmi 9
  • Смяна на задно стъкло/панел/капак
  • Ремонт на букса за зареждане
  • Смяна на камера
  • Поставяне на стъклен протектор
  • Ремонт на дънна платка
  • Ремонт на слушалка и микрофон

Колко време отнема ремонта?

Ремонтите в нашия сервиз за телефони отнемат от няколко часа до 1-2 работни дни. Разбира се всичко зависи от наличността на резервните части както и натовареността на сервиза ни. За точен срок за ремонт можете да се свържете с нашия екип.

Ремонтираме ли други марки телефони?

Да! Ние специализираме в извънгаранционното обслужване на всички марки мобилни телефони и таблети в това число и телефони Xiaomi. Без значение от това дали е счупен дисплея или сте намокрили телефона, ние ще Ви помогнем. Можете да се свържете с нас.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Ремонт на Xiaomi Poco X3

Ремонт на Xiaomi Redmi 9C

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!