0888 05 76 75

Стъкло на камера на Xiaomi Poco X3

SN MOBILE > Ремонт на Xiaomi > Ремонт Xiaomi Poco X3 > Стъкло на камера на Xiaomi Poco X3
Стъкло на камера на Xiaomi Poco X3

Смяна на стъкло на камера на Xiaomi Poco X3

Телефона е оборудван с четворна камера разположена от задната страна. Първият сензор е 64 MP широкоъгълен с бленда f/1.9. Втория е 13 MP ултра-широкоъгълен с бленда f/2.2 и покрива 119 градуса на снимане. Следващия е 2 MP макро сензор за пергюфектни снимки от близо с бленда f/2.4. Последния е отново 2 MP сензор за дълбочина на снимките. Камерерите на Xiaomi Poco X3 заемат голяма площ от задната страна на телефона. Поради тази причина е възможно при изпускане на устройството камерата или стъклото да се повредят. Ако това се случи не се колебайте да се свържете с нас. Ние от SN MOBILE Сервиз за телефони предлагаме услугата смяна на стъкло на камера на Xiaomi Poco X3 в град Бургас и град София. Ако не сте от тези два града работим с куриерски фирми за цяла България.


Колко време отнема ремонта?

В повечето случаи смяната на стъклото отнема около няколко часа. Разбира се това зависи от натовареността на сервиза ни и наличност на резервната част. За актуална информация можете да се свържете с нас. При получаване на устройство в сервиза ни за смяна на стъкло, първото нещо което е важно да се извърши е правилна диагностика. Често се случва при такъв вид повреда проблема да не е само стъклото на камерата. Много често клиентите ползват устройствата с този проблем дълго време докато не се появят проблеми по камерата. Ако навлезе прах в сензорите на кемерите се получават черни петна по снимките. В повечето случаи това не е поради счупеното стъкло на камерата. Желателно е след като сте счупили стъклото да го смените максимално бързо за да не увредите самата камера.


Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16  КОНТАКТИ


Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!


Вижте още:

Смяна на батерия на Xiaomi 

Смяна на дисплей на Xiaomi

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!