0888 05 76 75

Мокрен телефон Xiaomi

SN MOBILE > Ремонт на Xiaomi > Мокрен телефон Xiaomi
Мокрен телефон Xiaomi

Мокрен телефон Xiaomi

Новите флагмански телефони Xiaomi разполагат със защита IP68. Много хора разчитат на това и правят снимки под вода. Ние от SN MOBILE не препоръчваме това. Всеки ден се сблъскваме с мокрени телефони. Ние предлагаме услугата профилактика и почистване на мокрен телефон Xiaomi.

Какво да направим ако си намокрим телефона?

Първото нещо е ако е възможно да изключим телефона. При невъзможност да се изключи го оставете да му падне батерията и не го ползвайте. В никакъв случай не го включвайте в електрическата мрежа!!! Това може сериозно да навреди на устройството. Потърсете веднага сервиз за телефони за да му бъде извършена профилактика на мокрен телефон. Колкото по-рано се направи профилактиката по-добре. При наличие на окисление, задължително е използването на ултразвукова вана.

Как протича процедурата?

Телефона се разглобява на съставни части и се инспектира за наличност на влага и окисление. След това окислените части се поставят в професионална ултразвукова вана. Следващата част от процедурата е почистване със специални препарати и изсушаване. Следва сглобяване и тестване на устройството.

Колко време отнема почистването на мокрен телефон Xiaomi?

За най-ефективни резултати процедурата отнема около 24 часа. Колкото по-кратка е тя, толкова по-неефикасна е. След преключването й клиента бива уведомен.

Кои модели на Xiaomi сервизираме?

Ние специализираме в извънгаранционното обслужване на всички марки мобилни телефони, в това число и на Xiaomi. За повече информация можете да се свържете с нас.

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Как да се вържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Ремонт на Xiaomi Mi 10T Lite 

Смяна нна батерия на Xiaomi

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!