0888 05 76 75

Ремонт на Motorola one vision

Ремонт на Motorola one vision
Сервиз за Телефони Бургас

Ремонт на Motorola One Vision

През последните няколко години Motorola се радва на голям интерес в графата на бюджетните смартфони с моделите от G-серията, но конкуренцията се засилва в този сегмент с всеки изминал ден. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата сервиз и ремонт на Motorola one vision в град Бургас.

Motorola Оne Vision е третият телефон от серията “ Motorola One “. Първите два модела са съответно Motorola One и Motorola One Power пуснати през 2018г. Всичките тези устройства са с Android One операционна система.

????Смяна на дисплей на Motorola One Vision. Ремонт на Motorola One Vision

Дисплеят на Motorola Оne Vision е 6.3-инчов IPS с резолюция 2520 Х 1080 пиксела. Това е и най-податливата част от телефона на счупване. При наличие на петна по дисплея, изгорели пиксели или напукана предна част, трява да се замени дисплеят с нов. Нашият екип разполага с нужното оборудване и опит за да върне блясъка на телефона Ви отново. Смяната ще бъде извършена професионално и за изключително кратко време без излишно забавяне.

???? Motorola Оne Vision смяна на батерия

Батерията на Motorola Оne Vision е 3500 mAh. Благодарение на 15W Turbo Power зарядно телефона се зарежда изключително бързо. Батерията засича всяко включване на зарядното като 1 цикъл на зареждане. Ако използвате и натоварвате Motorola Оne Vision, като играете игри или сърфирате продължително в интернет ще се налага все по-често да го зареждате. След определени цикли на зареждане батерията ще има нужда от подмяна с нова. Ние можем да извършим тази услуга за Вас без излишно главоболие. От нашият опит можем да заключим, че не е препоръчително това да става в домашни условия, защото има риск батерията да бъде повредена и това да я накара да се възпламени и по този начин може да се нараните или да унищожите устройството.

???? Смяна на камера на Motorola Оne Vision

Задната камера е двойна. Основната е 48 MP, а втората е 5 MP. В предната част е разположена единична камера с 25 MP. В този сегмент на бюджетни телефони Motorola Оne Vision със своята 48 MP камера се нарежда редом с модели като Realme X и Xiaomi Note 7. Камерата е разработка на Samsung. Сервиза ни разполага с широка гама от резервни части за мобилни телефони и бързо и качествено може да отремонтира проблем свързан с камерите на Вашият Motorola Оne Vision.

Софтуер на Motorola Оne Vision

Motorola Оne Vision излиза на пазара с Android 9.0 Pie. Менюто на телефона е опростено и лесно за работа без излишно лутане. Телефона ще получи упгрейд на софтуера до Android Q и Android R. При първоначално навигиране в телефона ще имате усещане, че използвате Google телефон.

Ако имате проблем със софтуера на Motorola Оne Vision без значение какъв е той, нашият екип от специалисти ще направи необходимото за да функционира правилно Вашето устройство отново.

????Motorola Оne Vision не зарежда

Най-честите проблеми свързани със зареждането на Motorola Оne Vision са:

  • Телефона не отчита, че е включено зарядното
  • Телефона отчита зарядно, но не качва проценти на батерията
  • Зарядното на телефона не може да се вкара
  • Телефона зарежда като се размести кабела
  • Телефона зарежда, но няма връзка с компютър

???? Намокрен телефон Motorola Оne Vision

Ако сте намокрили телефона си, Ви съветваме да НЕ опитвате да го поправяте сами вкъщи, ако не сте професионалист, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.

Какво трябва да направите ако намокрите телефона си?
– Изключете устройството и извадете батерията, ако не е капсулована.
– Извадете SIM/micro SD карти. (ако има такива)
– Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно.
– Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони, защото всяка минута е важна при наличието на такъв проблем.

???? Профилактика на телефон Motorola Оne Vision

В GSM сервиз Бургас можем да извършим както качествена и бърза диагностика, така и профилактика на вашия мобилен телефон с марката Motorola. След дълга употреба, излагане на устройството на по-екстремен начин на използване или функциониране в недостатъчно чиста среда, често се налага да освежавате вида на телефона си с периодична поддръжка, за да продължи да ви служи безпроблемно и в бъдеще. Услугата за почистване и профилактика на устройството се извършва до няколко часа, в рамките на същия ден.

⚙ Други услуги, свързани с мобилни телефони Motorola Оne Vision

Освен за гореизброените услуги, за които можем да ви асистираме, в GSM Сервиз Бургас можем да ви помогнем също и с:

Разкодиране на телефон към мобилен оператор, премахване на Google account, смяна на протектор на стъкло, смяна на корпус и панел на Хуауей, прехвърляне на информация, смяна на микрофони и говорители и други.

???? Давате ли гаранция за извършените ремонтни дейностви на телефони Motorola Оne Vision

• Ние от GSM Сервиз Бургас ви даваме един месец гаранция за качество за смяната на дисплей, смяна на батерия, както и за редица други ремонти за всички модели телефони Motorola.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Ако не сте от Бургас можете да ни изпратите Вашето устройство по куриер от всяка точка на България. В графа контакти можете да намерите адрес и телефон за връзка нужни за да изпратите пратката.

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз и ремонт на huawei p30 lite

Сервиз и ремонт на iPhone 8

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!