0888 05 76 75

Сервиз за Samsung J серия

SN MOBILE > Ремонт на Samsung > Сервиз за Samsung J серия
Сервиз за Samsung J серия
SN MOBILE

Ремонт на Samsung J серия

Ние от SN MOBILE предлагаме услугата ремонт и сервиз за Samsung J серия. Ето и някои от моделите, които сервизираме и поддържаме:

Сервиз и ремонт на Samsung j1

Сервиз и ремонт на Samsung j2

Сервиз и ремонт на Samsung j2 Pro

Сервиз и ремонт на Samsung j3 2015

Сервиз и ремонт на Samsung j3 2016

Сервиз и ремонт на Samsung j3 2017

Сервиз и ремонт на Samsung j4

Сервиз и ремонт на Samsung j4 Plus

Сервиз и ремонт на Samsung j5 2015

Сервиз и ремонт на Samsung j5 2016

Сервиз и ремонт на Samsung j5 2017

Сервиз и ремонт на Samsung j6

Сервиз и ремонт на Samsung j6 Plus

Сервиз и ремонт на Samsung j7 2015

Сервиз и ремонт на Samsung j7 2016

Сервиз и ремонт на Samsung j7 2017

Сервиз и ремонт на Samsung j8 2018

Samsung е дългогодишен лидер и един от най-големите производители на мобилни технологии в света. Като една от водещите компании в бранша, тя разполага с голямо разнообразие от всички класове смартфони. В последните няколко години, гигантът успя с бърз ход да настигне своя пряк конкурент и да докаже, че не му отсъпва по нищо. Тъй като голям процент от нашите клиенти са собственици именно на Samsung телефони, сервизът ни подържа в наличност голям набор от оригинални части, аксесоари,и компоненти за множество марки и модели телефони, в това число и всички модели на Samsung. . Ето някои от най-честите ремонти, които извършваме, както и причини за поправка и посещение в сервиз, свързани с вашия Самсунг телефон:

Смяна на дисплей на Samsung J серия

Смяна на стъкло на Samsung J серия

Ако вашият екран е с частично напукано стъкло, изцяло счупен, изобщо не свети или е повреден поради изпускане, в никакъв случай НЕ се опитвайте да го ремонтирате сами. Смяната на дисплей на Samsung изисква специализирана техника, познания в областта и професионална намеса, както и подходящ дисплеен панел за конкретния модел. При изпускане върху твърда повърхност или друг механичен удър на телефона ви, могат да настъпят допълнителни повреди, освен видимите такива, които да засегнат и други части на вашето устройство. Поради тази причина ви съветваме да <strong>НЕ предприемате ремонтни дейности сами вкъщи, защото съществува огромен риск да увредите мобилния си телефон допълнително.

☑ Когато ни донесете телефона си в GSM сервиз Бургас, първото нещо, което се извършва като дейсност е диагностиката, за да установим точния проблем, свързан с дисплея на вашия след това преглеждаме и другите компоненти, и ако е необходимо, отстраняваме и поправяме всички дефектирали части.

Смяна на батерия на Samsung J серия

Някои от по-старите модели на Samsung Galaxy имат „привилегията“ да разполагат с батерия, която лесно може да бъде сменена с нова, само с няколко движения при наличние на резервна. При по-новите модели обаче, те вече се капсуловат и подмяната им може да бъде извършена само с помощта на специалист. Без значение с какъв модел Самсунг телефон разползгате, сигналите за дефектирала батерия са идентични. Ето някои от най-честите:

– Телефонът не се зарежда изобщо
– Телефонът не се включва след зареждане в кола
– Батерията на телефона пада много бързо
– Батерията на телефона пада от 80% директно на 20%
– Батерията на телефона пада до 70% и направо се изключва
– Батерията на телефона е подута
– Телефонът не се включва

‼ Важно: Не се опитвайте да извършвате ремонт на батерия сами, защото е много опасно!

Ако след диагностика на батерията нашите специалисти установят, че проблемът е в нея, то тя задължително ще бъде сменена.

Повредена батерия на Samsung не се ремонтира, а се сменя изцяло с чисто нова!


Ремонт на намокрен Samsung J серия. Сервиз за Samsung J серия

Съветваме ви, ако телефона ви е попаднал във вода или друга течност, да НЕ се опитвате да го поправяте сами, ако не сте професионалист и не разполагате с подходящата техника, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.

Какво трябва да направите, ако намокрите вашия Самсунг?

                Изключете устройството напълно

                Извадете SIM карта. (ако има такава)

                Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно

                НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно

                Не губете време и го занесете в сервиз за Samsung J серия, защото всяка минута е важна при наличието на течност по платките и детайлите на устройството

Смяна на камера на Samsung J серия

Най-новите технологии позволяват на Самсунг да използват висококачествени компоненти при камерите на най-новите си модели телефони, но дори и тогава се случва те да дефектират поради различни причини. Ето някои от най-често срещаните проблеми, свързани с предна и задна камера на телеофни Samsung Galaxy:

-Телефонът е изпускан и при удъра е настъпило нарушение на компонентите на камерата

-Камерата не може да фокусира образа

-Когато отворите камерата, за да я използвате, на дисплея е само черен екран

-Когато сте направили снимки с камерата, на тях се виждат черни петна

Смяна на букса за зареждане на Samsung J серия

Неведнъж сме получавали телефони Самсунг за ремонт на батерията, а в последствие се оказва, че проблемът не е в нея, а в самата букса за зареждане. Причините за този проблем биха могли да бъдат различни: поради неправилна употреба, дефект или просто дългогодишното използване на телефона. Най-честите оплаквания, свързани с буксата, за които имаме запитвания от притежатели на Самсунг са:

– Телефонът не се зарежда

– Телефонът не се включва след зареждане в кола

– Устройството отчита, че е включено към зарядно, но не зарежда батерията

– Батерията се зарежда много бавно

– Не може да направи връзка с компютър

Профилактика на Samsung J серия мобилни телефони

Профилактиката често бива подценявана, но тя би могла да помогне на устройството ви да функционира бързо и безпроблемно, както в деня, когато сте го купили. След  дълги години на употреба, излагане на устройството на по-екстремен начин на използване или функциониране в замърсена среда, се налага да освежавате вида на телефона си, както хардуерно, така и с софтуерно. В GSM сервиз Бургас можем да ви помогнем с БЕЗПЛАТНА консултация, както и да извършим качествена и бърза диагностика, и профилактика на вашия Самсунг мобилен телефон. Услугата за почистване и профилактика на устройството се извършва изключително бързо от нашите специалисти, така че телефона ви да бъде готов за използване до няколко часа, в рамките на същия ден.

⚙ Други услуги, свързани с мобилни телефони Samsung J серия

Освен всички услуги, с които ви запознахме до момента, в GSM Севиз Бургас можем да ви помогнем също и ако имате проблем с:

Разкодиране и отключване на телефон Samsung към мобилен оператор, смяна на микрофони и говорители (напр. слаб звук на слушалката/колоната или не работи), ремонт на осветлението на телефона, смяна на вътрешна антена (напр.ако телефона губи обхват), поставяне и смяна на протектор на стъкло, прехвърляне на информация от gsm на друг носител и други.

Къде можете да ни намерите?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Ремонт на таблети

Смяна на стъкло на Samsung

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!