0888 05 76 75

Сервиз за Samsung A40

Сервиз за Samsung A40

⚙ Ремонт на Samsung A40 в град Бургас

Ние от сервиз за телефони и таблети Бургас разполагаме с нужното оборудване, широка гама от налични части и квалифицирани техници за да отремонтираме Вашето устройство максимално бързо и прецизно. Предлагаме услугата сервиз за Samsung A40.

Ето услугите, които предлагаме:

Смяна на дисплей на Samsung A40

При изпускане на телефона е възможно да се появят поражения по дисплея-това са ивици, изгорели пиксели, черни петна или въобще да няма картина. Ако това се случи решението е смяна на дисплей на Samsung A40. Ние от Сервиз за Телефони Бургас SN MOBILE разполагаме с нужното оборудване, опит и технически умения за да подменим екрана на Вашият Samsung А40 и да му върнем блясъка отново.

Смяна на стъкло на Samsung A40

Ако вашият екран е напукан, но всичко си работи по него като тъчскрийна и има картина, ако по-горе споменатите симптоми за счупен дисплей липсват, означава че е счупено само стъклото на Samsung A40. Нашият сервиз разполага с оборудването за смяна на стъкло на Samsung A40 по най-модерна технология, която се използва от компаниите по цял свят. Смяната на стъклото е сложен процес, но най-важното е че се сменя само стъклото и се запазва оригиналния дисплей на Samsung A40. И разбира се цената е по-ниска отколкото да смените целият дисплеен модул с оригинален.

Смяна на букса за зареждане на Samsung A40

Имате проблем със зареждането на Samsung A40 ? Постоянно се налага да намествате зарядното в определена посока да зарежа? Няма нужда да се измъчвате. Ние ще сменим износеният модул в максимално кратки срокове за да може отново да се радвате на Вашето устройство.

Смяна на батерия на Samsung A40

Всяка батерия на мобилен телефон има определен брой цикли на зареждане. С времето батериите губят способността си да задържат енергията за по-дълъг период от време. Зареждането в кола също не е препоръчително особено ако зарядните не са добри. Това може не само да повреди батерията на Samsung A40, но и да навреди на захранващия блок на Samsung A40. Ето и някои от симптомите на износена батерия:

 • Телефонът не се включва
 • Батерията на телефона пада много бързо
 • Батерията на телефона пада от 80% директно на 20%
 • Батерията на телефона пада до 70% и направо се изключва
 • Батерията на телефона е подута

Не се опитвайте да извършвате ремонт на батерия сами, защото е много опасно!
Ако след диагностика на батерията нашите специалисти установят, че проблемът е в нея, то тя задължително ще бъде сменена. Важно: Батерията на Samsung A40 не се ремонтира, а се сменя изцяло с чисто нова.

По-горе стана въпрос и за задният капак на Samsung A40. Той е направен така, че да изглежда че е стъкло, но не е. Това не му пречи да бъде счупен при изтърване. Ако се случи това ние можем да сменим капака за Вас.

Смяна на камера на Samsung A40

Някои от най-често срещаните проблеми, свързани с камерите (предна или задна) могат да бъдат:

 • Телефонът е изпускан и при удара е натъпило нарушение на компонентите на камерата
 • Камерата не може да фокусира образа
 • Когато отворите камерата, за да я използвате, на дисплея е само черен екран
 • Когато сте направили снимки с камерата, на тях сe виждат черни петна

Ремонт на намокрен Samsung A40. Сервиз за Samsung A40.

Съветваме ви, ако телефона ви е попаднал във вода или друга течност, да НЕ се опитвате да го поправяте сами, ако не сте професионалист и не разполагате с подходящата техника, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти. Сервиз за Samsung A40.

Какво трябва да направите, ако намокрите вашия Самсунг A40?

 1. Изключете устройството напълно.
 2. Извадете SIM карта. (ако има такава)
 3. Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
 4. НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно.
 5. Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони, защото всяка минута е важна при наличието на течност по платките и детайлите на устройството.

Профилактика на Samsung A40 мобилни телефони

Профилактиката често бива подценявана, но тя би могла да помогне на устройството ви да функционира бързо и безпроблемно, както в деня, когато сте го купили. След  дълги години на употреба, излагане на устройството на по-екстремен начин на използване или функциониране в замърсена среда, се налага да освежавате вида на телефона си, както хардуерно, така и с софтуерно. В GSM сервиз Бургас можем да ви помогнем с БЕЗПЛАТНА консултация, както и да извършим качествена и бърза диагностика, и профилактика на вашия Самсунг мобилен телефон. Услугата за почистване и профилактика на устройството се извършва изключително бързо от нашите специалисти, така че телефона ви да бъде готов за използване до няколко часа, в рамките на същия ден.

⚙ Други услуги, свързани с мобилни телефони Samsung A40. Сервиз за Samsung A40.

Освен всички услуги, с които ви запознахме до момента, в GSM Севиз Бургас можем да ви помогнем също и ако имате проблем с:

Разкодиране и отключване на телефон Samsung към мобилен оператор, смяна на микрофони и говорители (напр. слаб звук на слушалката/колоната или не работи), ремонт на осветлението на телефона, смяна на вътрешна антена (напр.ако телефона губи обхват), поставяне и смяна на протектор на стъкло, прехвърляне на информация от gsm на друг носител и други.

Най-честите модели телефони Samsung, на които извършваме диагностика, ремонт и профилактика в нашия сервиз са:

Samsung s3/s4, Samsung s5, Samsung Note 3/4, Samsung s6/s6 edge, Samsung s7/s7 edge, Samsung s8/s8 plus, Samsung s9/s9 plus, Samsung s10/s10e/s10 plus, Samsung Note 8, Samsung Note 9, Samsung Note 10, Samsung J3/J5/J7, Samsung A3/A5/A7/A8, Samsung A10, Samsung A20e, Samsung A50, Samsung A70, Samsung A80, Samsung A40.

Можем да ви съдействаме с поправката и на всички останали мобилни телефони, произведени от Samsung, без значение от година на производство и модел.

Често Задавани Въпроси от нашите клиенти относно сервизните дейности на Samsung A40.

Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей / смяна на батерия /други ремонти на Samsung A40?

При наличност на необходимите части (дисплей, батерия, букса и др.) за вашия конкретен модел на Самсунг, ремонтът се извършва на същия ден. В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни.

Колко струва ремонт на Samsung A40 (смяната на батерия, смяна на дисплей, ремонт след намокряне и др.)?

Цената за конкретен ремонт се определя след диагностика на устройството и тя зависи от модела му и от това какво трябва да бъде поправено и ремонтирано. За да получите точна цена, може да направите запитване в контактната форма, позвънете ни или ни посетете на място в сервиза.

Как да се свържете с нас:

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз за Samsung A20e

Сервиз за Samsung A10

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!