0888 05 76 75

Смяна на дисплей Samsung A10

Смяна на дисплей Samsung A10

Смяна на дисплей Samsung A10 в град Бургас и град София

Samsung A10 e оборудван със 6.2-инчов IPS Дисплей с резолюция 720 х 1520 пиксела. Той заема около 81.6% от предната част на устройството. При наличие на проблем свързан с този модел не се колебайте да се свържете с нас. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на дисплей на Samsung A10.


Какво качество са частите?

Какво качество са дисплеите, които използваме за този модел? Ние предлагаме само оригинални дисплеи за Samsung A10. Когато се използват оригинални дисплеи няма никаква разлика от стария дисплей и новия, който ви монтираме. Цветовете са със същата наситеност и тъчскрийна работи със същата чувствителност, както стария дисплей. Ние предлагаме само оригинални дисплеи за моделите Samsung.


Смяна на стъкло за Samsung A10

Ако имате пукнатини, тъчскрийна Ви работи без проблем и нямате поражение по дисплея, като черни петна или ивици, се сменя само стъклото. Цената на смяна на стъкло за Samsung A10 е по-евтина в сравнение с цената за смяна на цял комплект дисплей+тъчскрийн+стъкло. За актуална цена можете да се свържете с нас. Ние можем да сменим само стъклото и да ви запазим оригиналния дисплей. По-добре е да се смени само стъклото, отколко да се монтира неоригинален дисплей. Стъклото има само защитна функция и няма нищо общо с тъчскрийна. Тъчскрийна е част от дисплея.


Ремонт на Samsung A10

Освен тези две услуги/ смяна на дисплей и смяна на стъкло на дисплей/, ние предлагаме още:

  • Смяна на батерия
  • Премахване на акаунти и пароли
  • Смяна на камера
  • Ремонт на букса за зареждане
  • Смяна на заден капак
  • Ремонт или смяна на слушалка
  • Смяна на стъкло на камера
  • Ремонт на дънна платка
  • Смяна на лентови кабели и много други

Колко време отнема смяната?

В повечето случаи ремонта отнема от няколко часа до 1-2 работни дни. В зависимост от натовареността на сервиза ни. Разполагаме със широка гама от налични резервни части, което ни помага да отремонтираме вашето устройство Samsung в максимално кратки срокове.


Как да ни намерите?

Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София. Работим и с куриерски фирми за цяла България. За повече информация можете да откриете на графа Контакти.

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16  КОНТАКТИ


Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!


Вижте още:

Сервиз и ремонт на телефони OPPO

Сервиз и ремонт на телефони REALME

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!